FURTUNA VIOLENTĂ A FĂCUT RAVAGII ÎN MARAMUREȘ

In urma furtunii violente de astazi, care a afectat si judetul Maramures, zeci de localitati au avut de suferit, printre care se numara si municipiul Baia Mare. Mai multe comune au ramas fara curent electric, copacii au cazut pe carosabil, iar acoperisurile nu au facut fata vantului extrem de puternic.
Pe mai multe strazi din Baia Mare copacii au cazut pe carosabil, acoperisurile de la mai multe blocuri si case au fost pur si simplu luate de vant si au cazut pe masini, avariindu-le grav.
Oamenii s-au ales cu masinile distruse, vantul a smuls si acoperisul de la Scoala Nr. 18 din Baia Mare, precum si acoperisul Inspectoratului Teritorial de Munca Maramures.
Mai multe comune (de exemplu Miresu Mare, Salsig si Recea) sunt in bezna. Primarul comunei Miresu Mare, Ioan Maties, ne-a declarat ca cel mai probabil problemele la curentul electric vor fi remediate abia maine.

Sunt afectate si retelele de televiziune si internet, respectiv cele de telefonie mobila.
Sute de apeluri au fost inregistrate la 112, iar angajatii Inspectoratului Pentru Situatii de Urgenta Maramures abia fac fata solicitarilor. Reprezentantii ISU Maramures afirma ca toate echipajele sunt pe teren si ca deocamdata nu ne pot comunica un bilant al pagubelor inregistrate.

Vom reveni cu detalii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.