Fără apă în cartierul Băița

Pe fondul căderilor abundente de precipitații din seara de luni, 27 iulie 2020, cumulat cu exploatările forestiere din zonă, calitatea apei brute din sursa ce alimentează Stația de tratare din cartierul Băița, oraș Tăuții Măgherăuș, a fost semnificativ afectată, fiind înregistrate depășiri ale parametrilor care nu permit tratarea apei conform normelor sanitare.

Datorită acestor depășiri nu mai este posibilă asigurarea încadrării pentru parametri de culoare și turbiditate, conform cerințelor Legii 458/2002, forma consolidată în 2017. Acest fapt a generat imposibilitatea tratării apei la Stație, prin urmare societatea VITAL S.A. a fost nevoită să sisteze furnizarea apei către consumatorii din cartierul Băița.

Aducem la cunoștința consumatorilor că am mobilizat toate resursele materiale și umane, facem tot ce ne stă în putință să limităm intervalul de timp, în care apa distribuită nu se va încadra în parametri, la indicatorii turbiditate și culoare.

S.C. VITAL S.A. își cere scuze consumatorilor afectați de această măsură apărută independent de voința noastră, iar furnizarea apei va fi reluată imediat ce turbiditatea la sursă va scădea la un nivel ce va permite tratarea apei.
Relații suplimentare pot fi obținute la dispeceratul societății, tel. 0262/215150, 1, 2 și 0362/401052, 3, 0372/752661.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.