EVENIMENTE RUTIERE CE PUTEAU AVEA URMĂRI GRAVE

Doua evenimente rutiere care puteau avea urmari foarte grave s-au produs astazi in Maramures. Primul dintre ele a fost inregistrat in jurul orei 13, pe DN 1C, in localitatea Buciumi, unde trei autovehicule au intrat in coliziune. Mai multe echipaje medicale si de descarcerare ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Maramures au fost deplasate la locul accidentului.

De asemenea, politistii din Somcuta Mare si cei de la circulatie au ajuns in zona pentru cercetari. Potrivit informatiilor ISU Maramures, in urma accidentului au rezultat 2 victime, din care una a rămas încarcerată. Victimele au fost transportate la Spitalul Judetean din Baia Mare de către echipajele S.M.U.R.D. Politistii urmau sa stabileasca in aceasta dupa amiza conditiile in care a avut evenimentul rutier.

Tot in aceasta dupa amiaza a fost inregistrat un alt accident. Un buldoexcavator a fost lovit de trenul Baia Mare-Jibou. Incidentul a avut loc la trecerea la nivel cu cale ferata dintre localitatile Recea si Sasar. Soferul a fugit de la locul accidentului, iar politistii Biroului Transporturi, care au preluat cercetarile, il cautau pentru a afla ce s-a intamplat si pentru a-l trage la raspundere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.