DOUĂ ZILE DE SĂRBĂTOARE ÎN BAIA SPRIE

Baisprienii au avut doua motive pentru a petrece in weekend-ul prelungit. In primul rand pentru ca a fost Sfanta Maria, iar in al doilea pentru ca au fost zilele orasului lor. Manifestarile organizate de administratia locala cu aceasta ocazie s-au intins pe durata a doua zile, insa cele mai multe dintre ele au fost programate chiar de sfanta sarbatoare. Spre deosebire de ceilalti ani, editia 2017 a Zilelor Orasului Baia Sprie a avut loc in Parcul strabunilor, iar manifestarile au fost diverse si numeroase.

Pe langa spectacolele de muzica populara, folk si rock, si reprezentantiile de dans modern, a fost organizat un concurs de gatit la ceaun la care a participat chiar si fost primar al orasului, Dorin Pasca. De asemenea, cei mai puternici cetateni, indiferent de varsta, au fost provocati la un concurs de tras cu funia.

Tot in parcul strabunilor au fost expuse mai multe lucrari de pictura si fotografii, iar administratia locala i-a acordat fotografului Andras Kaszoni o diploma pentru merite deosebite in promovarea valorilor si imaginii urbei. Pe langa numeroasele activitati si panorama superba, baisprienii au avut parte si de o vreme exceptionala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.