DOSARE PENTRU ȘOFERI BĂUȚI LA VOLAN SAU FĂRĂ PERMIS

Poliţiştii maramureşeni au fost şi week-end-ul trecut pe şoselele de pe raza judetului pentru identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei. In intervalul amintit au fost organizate acţiuni pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză, a neacordării priorităţii de trecere şi pentru combaterea conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice.

Aparatele radar au fost amplasate în special pe tronsoanele de drum cu risc major în producerea accidentelor rutiere pe fondul vitezei excesive. Aproape 170 de sanctiuni contraventionale au fost aplicate de oamenii legii, valoarea acestora ridicandu-se la 60.000 de lei.

Potrivit biroului de presa al IPJ Maramures au fost ridicate în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce si nouă permise de conducere şi au fost retrase 11 certificate de înmatriculare. Totodată, poliţiştii rutieri au întocmit nouă dosare penale pe numele unor conducători auto care au fost prinsi la volan fara permis sau sub influenta bauturilor alcoolice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.