DOCTORUL NATURII – PROBIOTICE ȘI PREBIOTICE DIN TOPINAMBUR

Noua serie de emisiuni „Doctorul Naturii”. Invitata permanenta: prof. dr. Maria Pop, specialit in terapia cu plante. Emisiune realizata in colaborare cu Hypericum Impex, producator de suplimente alimentare 100% naturale.

PRODUSE HYPERICUM IMPEX – PROTONIC, PROTONIC+

Protonic capsule:

Este un supliment alimentar funcțional format dinntr-o componentă polenică și una probiotică cu acțiune de prevenire și tratament al afecțiunilor benigne de prostată, de reglare a funcției digestive și control ponderal, de prevenire a afecțiunilor cardiovasculare, detoxifiant, reurotonic, imunomodulatoare și de stimulare a sistemului endocrin. Vitaminizează și remineralizează organismul. Protonic conține fosfolipide, steroli, acizi grași esențiali.

Acizii grași esențiali cu catenă lungă( omega 3 și omega 6) au un rol metabolic deosebit de important participând la structurarea fosfolipidelor membranelor celulare, fiind și activatori ai unor enzime ce acționează atât în metabolismul lipidic cât și în procesele inflamatorii, intervenind în modularea expresiei fenotipice a genomului. De asemenea, are o activitate activitate antioxidantă naturală ridicată, datorită acțiunii sinergice a vitaminelor A, C, E și microelementelor Seleniu și Zinc. Această activitate îl recomandă în prevenirea și combaterea stresului oxidativ la nivelul celular, stres cauzator al maladiilor grave cardiovasculare, neurodegenerative, inflamatorii, cancerelor și îmbătrânirii precoce.

Protonic+:

Supliment alimentar funcțional cu rol adjuvant în vitaminizarea organismului, reglarea funcției digestive și control ponderal
Produsele pot fi achizitionate din farmaciile locale Hypericum (Doctorul Naturii), dar se pot comanda si online pe www.hypericum-plant.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.