DOCTORUL NATURII – MARIA POP, O NOUĂ CARTE DESPRE PLANTELE MEDICALE

Noua serie de emisiuni „Doctorul Naturii”. Invitata permanenta: prof. dr. Maria Pop, specialist in terapia cu plante. misiune realizata in colaborare cu Hypericum Impex, producator de suplimente alimentare 100% naturale.

VARZĂ CAPSULE:

Recomandat în curele de slăbire. Favorizează capacitatea naturală a organismului de a slăbi și stimulează procesele de detoxifiere.
Proprietăți: Rol vitaminizant.

Mod de folosire:
Pentru adulți, doza recomandată este de 2 capsule pe zi, de 3 ori pe zi, înainte de masă. Cura durează 30 de zile și e urmată de o pauză de 10 zile, după care se poate relua. Este indicată asocierea acestor capsule cu produsul „Detoxifiere colon”.

NATURASP CAPSULE:

Adjuvant în calmarea durerilor de cap sau de natură reumatică. Favorizează reducerea febrei. Stimulează dilatarea vaselor de sânge și reglarea circulației sangvine periferice prin efectul anticoagulant. Favorizează eliminarea toxinelor și a excesului de acid uric din organism.

Proprietăți: Acțiune analgezică, febrifugă, antiinflamatoare, vitaminizantă și depurativă.

Mod de folosire:
Pentru adulți doza recomandată este de 3-6 capsule pe zi, câte 1-2 capsule înainte de fiecare masă principală. Cura durează 4 săptămâni cu pauză de 20 zile, apoi se poate relua.

Produsele pot fi achizitionate din farmaciile locale Hypericum (Doctorul Naturii), dar se pot comanda si online pe www.hypericum-plant.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.