DOCTORUL NATURII – CUMPĂTARE DUPĂ POSTUL CRĂCIUNULUI

Noua serie de emisiuni „Doctorul Naturii”. Invitata permanenta: prof. dr. Maria Pop, specialit in terapia cu plante. Emisiune realizata in colaborare cu Hypericum Impex, producator de suplimente alimentare 100% naturale.

ENZIMAX CAPSULE:

Recomandări:
Adjuvant în stimularea și îmbunătățirea digestiei. Favorizează eliminarea excesului de gaze din intestine. Stimulează pofta de mâncare și motilitatea intestinală. Adjuvant în refacerea florei intestinale.
Proprietati: Acțiune digestivă, carminativă, stomahică, detoxifiantă.
Mod de folosire:
Pentru adulți doza recomandată este de 3-6 capsule pe zi, câte 1-2 capsule în timpul meselor sau la nevoie.

LIVER FORTE:
Recomandari:
Ficatul este un „laborator” miraculos al organismului nostru, de aceea el trebuie protejat și păstrat în cea mai bună formă. Produsul Liver Forte vă vine în întâmpinare cu un grup de „prieteni” ai ficatului, care împreună vor contribui la sănătatea dumneavoastră. Este un produs special conceput pentru îmbunătățirea funcțiilor hepatice, datorită substanțelor active valoroase din conținut, formând astfel un complex hepatoprotector, hepatoregenerator și detoxifiant excelent. În primul rând are loc o protejare a integrității celulei hepatice, împiedicând pătrunderea toxinelor în interiorul celulei, stimulând astfel regenerarea întregului țesut hepatic, respectiv cel lipidic, glucidic și protidic. De asemenea, produsul normalizează nivelul enzimelor hepatice și stimulează secreția de fermenți biliari, ducând la o mai bună absorbție a lipidelor și a colesterolului, având efect hipolipemiant, hipocolesterolemiant și reglator al glicemiei. Prin efectul hepatoregenerator, acest supliment este benefic în afecțiuni sau leziuni hepatice datorate unor hepatite virale sau cronice, în degenerescența grasă a ficatului (steatoza hepatică) ca urmare a obezității sau a alcoolismului, ajută ficatul sa se refacă în procesul de regenerare a țesutului hepatic afectat de ciroza hepatică.Datorită proprietăților coleritice si colagoge, favorizează eliminarea calculilor biliari, stimulează funcția pancreatică și pofta de mâncare,normalizand nivelul enzimelor hepatice si stimuleaza secretia de fermenti biliari,ducand la o mai buna absortie a lipidelor si a colesterolului.
Proprietati: Avand rol de: Hepatoprotector,hepatogenerator,detoxifiant,hipocolesterolemiant,reglator de glicemie .
Mod de folosire:
Intern: infuzie din 1 linguriță Ceai instant Liver Forte la 200 ml apă clocotită, se lasă 15 minute agitând periodic. Se bea fracționat pe parcursul unei zile.

Produsele pot fi achizitionate din farmaciile locale Hypericum (Doctorul Naturii), dar se pot comanda si online pe www.hypericum-plant.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.