Diirectorul Cristian Heuberger explică

Directorul Colegiului Gheorghe Șincai din Baia Mare, Cristian Heuberger, a organizat astăzi o întâlnire cu presa, în cadrul căreia a explicat de ce a ajuns în atenția procurorilor DNA și judecătorilor, după concursul pentru postul de director, care a fost organizat anul trecut.

One thought on “Diirectorul Cristian Heuberger explică

 1. Domnul inculpat Heuberger este acuzat de fals si uz de fals. Mai exact: „Cristian Heuberger, director în cadrul Colegiului Naţional „Gheorghe Şincai” Baia Mare, pentru săvârşirea unui număr de patru infracţiuni de instigare la fals material în înscrisuri oficiale, patru infracţiuni de uz de fals şi a unei infracţiuni de fals în declaraţii; Rodica Elza Mureşan, director adjunct în cadrul aceleiaşi instituţii de învăţământ, pentru săvârşirea unui număr de patru infracţiuni de fals material în înscrisuri oficiale.”
  Aici aveti informatiile:
  https://www.graiul.ro/…/conducerea-de-la-sincai…/
  http://www.actualmm.ro/fals-si-uz-de-fals-trimisi-in….

  Domnul inculpat Heuberger a dat prima data examen pentru postul de director pe timpul guvernului tehnocrat. Domnul inculpat Heuberger a concurat singur pentru postul de director la Sincai si a terminat pe locul doi, adica a picat cu brio examenul de director, mai exact la proba de analiza si evaluare a CV-ului.
  http://www.actualmm.ro/exclusiv-actualmm-cristian…/
  Dupa ce domnul inculpat Heuberger a picat examenul de director, consiliul scolli a ales-o pe dna Pintescu ca director interimar.

  Dar soarta i-a suras domnului inculpat Heuberger deoarece guvernul tehnocrat a fost inlocuit dupa alegeri de guvernul PSD si a ajuns ministrul educatiei nimeni altul decat domnul Liviu „Genunche” Pop (un prieten bun si vechi al domnului inculpat Heuberger). Vazand aceasta intorsatura de soarta, domnul inculpat Heuberger a prins curaj si a mai candidat inca o data la postul de director la Sincai, insa de data asta a vrut sa fie sigur ca nu o sa mai pice (pentru a doua oara) examenul de director, asa ca a intocmit o gramada de documente false ca sa-si ‘burduseasca’ CV-ul.
  In cele din urma, falsurile intocmite, precum si prietenia veche cu domnul genunche, (pardon domnul fost ministru al educatiei, ilustrul intelectual Liviu Pop), au dat roade pentru ca de data asta domnul inculpat Heuberger a luat cu brio examenul de director, avand un punctaj mai mare decat doamna Pintescu (care de asemenea a luat examenul).

  Dar norocul nu-ti poate surade tot timpul, pentru ca falsurile din documente au fost descoperite si asa a ajuns domnul inculpat Heuberger sa trebuiasca sa fie suspendat din mult ravnita functie de director.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.