Descoperă colecția de toamnă la AMBIANCE DECO – Lumea cadourilor și decorațiunilor

Toamna sosește cu o nouă colecție de cadouri și decorațiuni la Ambiance Deco! Te invităm la magazinul nostru din Baia Mare, Piața Revoluției , nr.5, pentru a descoperi noua colecție de produse. Lasă-te surprins de calitatea și diversitatea produselor noastre și dăruiește mai departe celor dragi un cadou memorabil! Prin colaborarea noastră cu branduri internaționale renumite în acest domeniu, încercăm permanent să îți punem la dispozitie cele mai trendy produse, la prețuri cât mai accesibile.

 

Indiferent că locuiești la bloc sau la casă, fie că ai la dispoziție un buget mai modest sau, dimpotrivă, unul considerabil, cu siguranță îți dorești să îți amenajezi căminul în așa fel încât acesta să reflecte personalitatea ta. Am pregătit pentru tine sute de produse care vor oferi o notă de bun gust și vor impresiona toți oaspeții care îți vor trece pragul casei.

Dormitor, living, bucătărie sau baie, toate pot fi decorate într-un stil inedit, plin de creativitate. Iar când e vorba de creativitate, imaginație și stil, nu există limite – pană la urmă detaliile fac diferența! Mai mult decât atât, în magazinul nostru oferim posibilitatea clienților de a solicita aducerea în stoc a anumitor tipuri de decorațiuni pentru amenajarea casei și a grădinii.

Lumea Ambiance Deco este caracterizată printr-o combinație de stiluri, clasice sau moderne, produsele noastre fiind atent selecționate. Iar pentru că o poză face cât o mie de cuvinte, te invităm să descoperi în galeriile de poze o mică parte din lumea Ambiance Deco, o lume aflată în ambianță cu sufletul tău!

 

La Ambiance Deco găsești tot ce ai nevoie pentru cei dragi și pentru casă! Te invităm la magazinul situat Piața Revoluției, nr. 5, Baia Mare, luni – vineri între orele 9.00 – 19.00 (sâmbătă 9.00 – 13.00) sau pe pagina de Facebook „ambiancedecoromania”, pentru a te surprinde cu cele mai frumoase cadouri și decorațiuni, de calitate și cu personalitate. Ne poți contacta și la numărul de telefon 0362.807.296 și îți vom oferi cu mare drag multe alte sfaturi și recomandări pentru amenajarea casei tale!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.