Descoperă calitatea și eleganța italiană la Ambiance Deco cu noua colecție Lorenzon Gift

Decorațiunile care poartă esența frumuseții și eleganței italiene ajung în curând în magazinul de cadouri și decorațiuni din Baia Mare, Ambiance Deco. Vino și descoperă noua colecție Lorenzon Gift și impresionează-ți persoana iubită sau partenerii de afaceri cu cele mai memorabile cadouri! Te invităm să admiri câteva produse Lorenzon Gift în pozele următoare:

 

Ce reprezintă brandul Lorenzon Gift?

În 1963, Angelo Lorenzon își deschidea atelierul de manufactură unde crea obiecte din trestie, răchită și rattan. După câțiva ani, Angelo Lorenzon și-a amenajat un mic magazin în apropierea atelierului, acesta devenind în scurt timp cel mai apreciat și specializat magazin de mobilier și obiecte de profil. Datorită spiritului inovativ a lui Pietro Lorenzon, fiul meșterului amintit mai sus, combinat cu cererea pieței la acea vreme, în 1993 au început să importe din Est și să comercializeze produse în toată Italia. Începând cu anul  2002, compania devine cunoscută în toată Europa sub numele Lorenzon Gift, o afacere de referință în domeniul decorațiunilor interioare și cadourilor, aflat în plină expansiune. Varietatea, viziunea de a fi mereu în trend și lansarea constantă de noi și noi colecții sunt atuurile care asigură succesul acestei companii italiene.

 

Fiind sezonul nunților, ne-am gândit să aducem pentru tine o gamă largă de bomboniere, platouri dantelate sau simple, suporturi pentru tort sau prăjituri și multe alte decorațiuni potrivite pentru momente de neuitat. Vino să descoperi colecția Ambiance Deco, magazinul care este în ambianță cu sufletul tău!

 

 

La Ambiance Deco găsești 6 zile din 7 decorațiuni unice, dar și asistență în alegerea cadoului potrivit

Pe lângă produsele multor firme de profil renumite în lume pe care le avem disponibile pentru tine, nu uita să vii la noi pentru a descoperi decorațiunile și cadourile de la Lorenzon Gift, care aduc puțin din frumusețea și eleganța din esența stilului italian în casa noastră și a celor dragi, cărora în permanență suntem dornici să le oferim daruri prețioase și să le aducem zâmbetul pe buze.

Dacă vrei să achiziționezi un obiect decorativ sau să faci un cadou celor dragi, specialiștii de la Ambiance Deco te așteaptă zilnic în magazinul situat în Piața Revoluției nr.5, deschis de luni până vineri între orele 09.00 – 19.00 și sâmbătă între 09.00 – 13.00.

Ne poți contacta la numărul de telefon 0362.807.296 sau pe pagina de Facebook „ambiancedecobaiamare” și îți vom oferi cu mare drag multe alte sfaturi și recomandări pentru amenajarea casei tale!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.