DE LA NUNTĂ DIRECT LA SPITAL

18 nuntasi de la o pensiune din Orasul Borsa au ajuns la spitalul din localitate noaptea trecuta. Ei au acuzat dureri de burtă, stări de vomă și diaree – ca urmare a consumului de alimente de la nuntă. Petrecerea a avut loc noaptea trecută la un local unde în urmă cu doar 8 zile alți 41 de nuntași au ajuns cu aceleași probleme la spital. Atunci, unitatea a fost sancționată cu 4000 de lei pentru depozitarea necorespunzătoare a produselor.

Analizele de la momentul respectiv au indicat faptul că sursa toxinfecției a fost un stafilococ. Acum însă, reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Maramureș și cei ai Direcției Sanitare Veterinare au extins ancheta. S-au recoltat din nou probe, însă unele surse medicale spun că cel mai probabil contaminarea s-a făcut de la om la om. Suspecți sunt angajații pensiunii care au servit la mese – aceștia urmând de asemenea să fie supuși unor analize medicale.

Pensiunea riscă să fie închisă până la remedierea tuturor problemelor și aflarea cauzelor care au dus la toxinfecția alimentară. Deocamdată, cei 18 nuntași se află în continuare internati la spital dar starea lor este bună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.