Culorile anului 2017 în design interior – Ambiance Deco

De la an la an, designerii și producătorii de cadouri și decorațiuni aduc în prim plan anumite nuanțe și combinații de culori menite să ne ghideze și să reprezinte o sursă de inspirație atunci când ne redecorăm interiorul domiciliului . Acest lucru are ca scop încurajarea folosirii culorilor, dar și de a inspira și a da indicii despre starea emoțională și personalitatea oamenilor.

 

Culorile vorbesc despre emoțiile noastre, așadar îți vor da o idee despre diferitele emoții pe care oamenii de pe glob le trăiesc în prezent. Cunoscând culorile anului, vei înțelege de ce ele sunt mai prezente peste tot în lumea magazinelor din domeniu, de la ambalaje de flori, la decorațiuni și piese de mobilier.

Secretul constă nu doar în a alege o culoare, ci și în a face combinații reușite, în a creiona ambientul casei tale conform poveștii care te caracterizează. Colorează-ți căminul conform personalității tale, pentru a face din acest spațiu intim unul cât mai relaxant și primitor.

Culoarea anului 2017 este nuanța de verde denumită Greenery, care se poate combina cu nuanțe de la gri antracit la mov, cărămiziu și verde neon. Această nuanță este asociată cu simbolul primăverii, reprezentând aerul curat, prospețimea frunzelor tinere, care induce o stare de bine și calm.

Totuși, când vei alege decorațiunile, indiferent de culoare, îți recomandăm să optezi pentru ceea ce îți place și simți că te reprezintă. La Ambiance Deco poți alege dintre sute de obiecte pentru decor, cadouri, precum și piese de mobilier. Te invităm să descoperi produsele și culorile cele mai potrivite personalității tale . Punem calitatea pe primul plan și ne dorim ca fiecare client care ne trece pragul să fie extrem de mulțumit de alegerea făcută!

Îți oferim și posibilitatea de a-ți alege produsele din cataloagele pe care le puteți răsfoi  la noi în magazin. Parcurge în tihnă cataloagele cu sutele de idei creative de cadouri și decorațiuni, alege produsul favorit iar noi îl vom aduce pentru tine!

 

Te invităm la magazinul Ambiance Deco, situat în Piața Revoluției, nr. 5, Baia Mare, luni – vineri între orele 9.00 – 19.00 (sambătă 9.00 – 13.00) sau pe pagina de Facebook „ambiancedecobaiamare”, pentru a descoperi cele mai noi idei pentru cadouri și decorațiuni. Ne poți contacta și la numărul de telefon 0362.807.296 și îți vom oferi cu mare drag multe alte sfaturi și recomandări pentru amenajarea casei tale!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.