CONTINUĂ PROCESUL DE ACTUALIZARE A CONTRACTELOR PENTRU APĂ ŞI CANALIZARE

Procesul de ACTUALIZARE a contractelor de furnizare si prestare a serviciului de alimentare cu apă și de canalizare, conform graficelor stabilite, este continuat și în aceasta luna de către societatea VITAL S.A. Prin urmare, toți utilizatorii serviciilor prestate de către societatea VITAL sunt invitati care dețin branșamente individuale la bloc și case care au contracte încheiate anterior lunii aprilie 2013 să se prezinte în vederea actualizării acestora.

Contractele sunt actualizate la agențiile respectiv la sediul societății VITAL, după cum urmează:

Pentru utilizatorii din localitățile unde operează S.C. VITAL la sediile agențiilor, respectiv Agenția Baia Sprie, Agenția Sighetu Marmației, Agenția Vișeu de Sus, Agenția Târgu Lăpuș, Agenția Tăuții Măgherăuș;, Agenția Seini, Agenția Cavnic, Agenția Șomcuta Mare, Agenția Ulmeni.

Pentru utilizatorii din Baia Mare la sediul societății din strada Gheorghe Șincai nr. 19 – 21 și la casieria de pe bulevardul Republicii nr.62 din Baia Mare.

– la Casierie – Ghișeul Contracte persoane fizice, de luni pănă vineri, între orele 07.00 – 19.00 la Biroul de Relații cu Publicul, de luni – joi, în intervalul orar 07.30 – 16.00 și vineri , în intervalul orar 07.30 – 13.30.
– la Biroul de Relații cu Publicul din cadrul casieriei de pe bulevardul Republicii nr.62, de luni – joi, în intervalul orar 07.30 – 16.00 și vineri , în intervalul orar 07.30 – 13.30.

Precizăm că actualizarea contractelor este impusă de noile dispoziții legale în vigoare în domeniul serviciului de alimentare cu apă și de canalizare.
Actele necesare actualizării contractului sunt : Act de proprietate (original și copie) si Act de identitate (original și copie)

Consumatorii trebuie sa dea curs invitației VITAL până la data de 15 septembrie 2017. Pentru detalii suplimentare privind actele necesare în vederea actualizării contractului, puteti contacta Biroul Relații cu Publicul la numărele de telefon: 0262 – 213.574, 0262 – 213.575.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.