Comunicat USR Maramureș

Șeful Poliției Române, Cătălin Ioniță, a fost schimbat azi, de premierul Viorica Dăncilă, cu Ioan Buda, un personaj controversat, al cărui nume a apărut în câteva scandaluri. Cum deja știm că Viorica Dăncilă nu face nici o mișcare fără ordinul lui Liviu Dragnea, schimbarea șefului Poliției ridică mai multe suspiciuni.

Această schimbare surprinzătoare, în contextul în care urmează proteste în zilele următoare și pe fondul ultimelor reacții ale liderilor PSD, care instigă la violență, precum vicepremierul Paul Stănescu, care “stă cu arma la picior “, sau ministrul Lia Olguța Vasilescu, care a postat un videoclip cu protestatari spulberați de tunuri de apă, ne face să tragem un semnal de alarmă și să lansăm un îndemn către toți cei care vor ieși în stradă în zilele următoare: violența nu e o soluție! Ne așteptăm la provocări, instigări, infiltrări, între protestatari.

Noi vom fi în stradă zilele următoare și vom continua campania de strângere de semnături pentru Fără Penali în funcții publice. Ne vedem în stradă!

#farapenali

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.