COMUNICAT USR: Audiență publică la Sighetu Marmației, cu deputatul USR de Maramureș, Vlad Duruș

Deputatul USR de Maramureș, Vlad Duruș, se va afla în acest weekend la dispoziția sighetenilor, în cadrul unei manifestații inedite: o audiență publică în stradă, în mijlocul oamenilor.

Locuitorii municipiului Sighetu Marmației, precum și cei din localitățile învecinate, sunt invitați să discute cu deputatul Vlad Duruș și cu reprezentanții filialei USR Maramureș, sâmbătă, 18 noiembrie, între orele 10:00 și 14:00, la pavilionul montat în Parcul Central.

”Vino să ne transmiți problemele cu care te confrunți în viața de zi cu zi, nemulțumirile rezultate din interacțiunea cu autoritățile publice locale, județene sau naționale, și împreună vom căuta să găsim o soluție de rezolvare a acestora.”, a precizat Vlad Duruș, deputat USR de Maramureș.

Spre după-masă, membrii USR Maramureș se vor întâlni cu cei care doresc să se implice mai mult, care doresc să facă parte din echipa USR și să formeze grupuri de inițiativă în vederea realizării de noi filiale.

Pentru mai multe informații legate de acest eveniment, USR Maramureș vă pune la dispoziție următoarele date de contact: e-mail baia.mare@usr.ro, respectiv nr. tel. 0745 398 368 sau 0728 506 352.

 

Biroul de presă al USR Maramureș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.