COMUNICAT SC VITAL – Buletin de analiză a calității apei – 10 iulie 2017

Calitatea apei potabile este verificată continuu, începând cu procesul de tratare și până la robinetele consumatorilor în conformitate cu standardele internaționale, iar caracteristicile de potabilitate corespund legislației naționale în vigoare, care este în concordanță cu cerințele din domeniu privind calitatea apei potabile.

Pentru asigurarea calității apei potabile în rețeaua de distibuție, specialiștii din cadrul laboratorului de analize fizico-chimice și microbiologice al S.C. VITAL S.A. desfășoară zilnic programe de prelevare și monitorizare a parametrilor de calitate din 19 puncte de control, stabilite de comun acord cu Direcția de Sănătate Publică Maramureș.
Rezultatele monitorizării calității apei potabile din rețeaua municipiului Baia Mare, în 10 iulie 2017 pot fi accesate de către consumatorii noști de pe site-ul www.vitalmm.ro, la secțiunea INFORMAȚII UTILE, în cadrul rubricii destinate calității apei ”BULETIN ANALIZĂ APĂ”.

Laboratorul de analize fizico-chimice și microbiologice din cadrul S.C. VITAL S.A. desfășoară zilnic o activitate cotată la cel mai înalt nivel de competență profesională, dovadă fiind faptul că este acreditat de către RENAR – organism național de acreditare, pe diverse standarde, din anul 2012. Acreditarea laboratorului garantează clienților noștri certitudinea că rezultatele obținute pentru toți parametrii de calitate ai apei potabile sunt corecte și credibile.
Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, aveți la dispoziție꞉
– Dispeceratul S.C. VITAL S.A., telefon: 0262 212 550; 215 150, 215 151, 215 152.
– Biroul Relații cu Publicul, telefon 0262 213 574, 213 575.

 

Relatii Publice
SC VITAL SA BAIA MARE
Adresa: Strada Gheorghe Șincai nr. 21
Email: relatii.publice@vitalmm.ro
Tel: 0262 215150 int 177
www.vitalmm.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.