COMUNICAT DE PRESĂ VITAL : AGENȚIA VITAL BAIA SPRIE DE PE STRADA GUTINULUI S-A MUTAT ÎN PIAȚA LIBERTĂȚII NR. 17

Luni, 6 martie 2017 agenția S.C. VITAL S.A. Baia Sprie din strada Gutinului nr.4 și-a mutat sediul în  Piața Libertății nr.17.

S.C. VITAL S.A. a luat decizia de a muta sediul agenției pentru a veni în întâmpinarea nevoilor abonaților din orașul Baia Sprie și totodată pentru a le oferi un spațiu adecvat pentru activitatea societății, nou sediu beneficiaza de un confort sporit față de cel vechi. În noul spațiu funcționează casieria pentru plata facturilor S.C. VITAL S.A. și un birou de relații cu publicul, asigurând un mediu de lucru eficient, plăcut, permanent orientat spre beneficiul și confortul clientului.
În cadrul biroului, utilizatorii pot să încheie /să modifice contracte de furnizare / prestare a serviciului de alimentare cu apă și canalizare, să primească informaţii privind conţinutul facturilor, accesul la sistemul de distribuţie a serviciilor de alimentare cu apă și canalizare sau alte informaţii utile, dar şi consultanţă privind tarifele sau modalităţile de plată. De asemenea, utilizatorii noștri pot să depună solicitări privind serviciile de alimentare cu apă și de canalizare (montare/demontare contor, transmitere index contor, modificare adresă de corespondență, modificare număr persoane, nefacturare estimativă a consumului, revenire la facturarea lunară).
Casieria și Biroul Relații cu Publicul au următorul  program de lucru꞉  luni – joi,  în intervalul orar 07.30 – 16.00 și  vineri , în intervalul orar 07.30 – 13.30.
Confortul și satisfacția utilizatorilor sunt puncte prioritare pentru societate. Casieria este dotată cu POS, utilizatorii având posibilitatea să plătească direct cu cardul. Mai mult, S.C. VITAL S.A. pune la dispoziția clienților săi diverse modalități de plată a facturilor, adaptate nevoilor fiecăruia, astfel:
  • Prin internet, direct prin contul dumneavoastră, sigur, rapid și eficient, pe site-ul vitalmm.ro
  • Prin intermediul terminalelor PayPoint sau Payzone – clientul S.C. VITAL S.A. trebuie să se prezinte cu factura la orice magazin în care se găsește un astfel de instrument de plată;
  • Prin debit direct la Raiffeisen Bank, CEC Bank, Alpha Bank, Banca Românească, Pireus Bank și cu plata numerar la automatele pentru plata facturilor: Facturel (Banca Transilvania), Roboțel (BRD). Pentru a efectua plata, clienții trebuie să aibă asupra lor obligatoriu factura. În cazul efectuării plății prin intermediul băncilor, clienții sunt rugați să ia în considerare timpul necesar pentru confirmarea acesteia, care poate ajunge la 3-4 zile:
Este important de știut că pentru toate modalitățile de plată puse la dispoziția clienților noștri, NU SE PERCEP COMISIOANE

Relatii Publice
SC VITAL SA BAIA MARE
Adresa: Strada Gheorghe Șincai nr. 21
Email: relatii.publice@vitalmm.ro
Tel: 0262 215150 int 177
www.vitalmm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.