Comunicat de presă USR – Uniunea Salvați România cere PSD să respecte memoria victimelor din Colectiv

USR cere Partidului Social Democrat să respecte memoria victimelor și să oprească „propagandă toxică” începută pentru a o apăra pe Viorica Dăncilă.

În urma plângerii penale depuse ieri împotriva premierului Dăncilă, miniștrii din guvernul numărul 3 al domnului Dragnea au găsit firesc să o apere revenind la propaganda mizerabilă din 2015, când PSD a susținut că în spatele tragediei din clubul Colectiv a stat o mână criminală, care a dat foc clubului pentru ca președintele Iohannis să-l demită pe premierul Ponta și să aducă un alt Guvern la Palatul Victoria.

„Întrebarea pe care mi-o pun, acum că plângerea penală este depusă, este la ce mai vor să dea foc? Ca să preia ostil guvernarea”, a declarat, într-un mod complet iresponsabil, Lia Olguța Vasilescu.
USR atrage atenția că „PSD a renunțat complet la orice limită a decenței”, în special după tot scandalul privind poziția României față de Israel.

„Mâna criminală care a stat în spatele incendiului de la Colectiv a fost cea a statului corupt, condus atunci tot de PSD. Stat care nu și-a făcut datoria în ce privește inspectarea localurilor ce aveau nevoie de autorizație ISU, care a preferat să mintă că ‘avem de toate’ în loc să apeleze la mecanismele europene de urgență pentru a-și salva oamenii, care a menținut un sistem de sănătate prăbușit, cu spitale fără dotări și pline de infecții nosocomiale, doar pentru interesele mercantile sau politice ale corupților”, a declarat președintele USR Dan Barna.

 

USR Maramureș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.