Comunicat de presă SC VITAL – Expoapa 2018

Societatea VITAL S.A. a participat în perioada 14 – 16 mai 2018, la Palatul Parlamentului din București, la cea de-a 20-a ediție a expozitiei EXPOAPA – Forumul Regional al Apei Dunarea – Europa de Est. La eveniment au participat reprezentanți ai operatorilor de servicii publice de alimentare cu apă și canalizare, autorităților centrale și locale, instituțiilor de învățământ superior și de cercetare, organizațiilor internaționale de profil, precum și ai celor mai mari companii producătoare de tehnologii și echipamente de profil.

În cadrul complexului de manifestări denumit „Forumul Regional al Apei Dunarea – Europa de Est” au avut loc pe parcursul celor trei zile de expoziție o serie de evenimente, printre acestea aflandu-se Conferința Tehnico – Științifică Internatională: ”Managementul și Utilizarea Eficientă a Apei 2018”, Seminarul ”Finanțarea Infrastructurii de Apă prin Fonduri Europene în Perioada de Programare 2014 – 2020” – în parteneriat cu Ministrerul Fondurilor Europene (M.F.E.), Workshop – ”Reglementări în domeniul apei la nivel international” – cu suportul Grupului de Specialiști pentru Economie și Statistică al Asociației Internaționale a Apei (IWA) și al Comisiei Economice a ARA în parteneriat cu Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice (A.N.R.S.C.), Concurs: Instalare branșament EXPOAPA – ediția cu numărul 20, precum si o serie de prezentari de produse si proiecte de investitii realizate de companiile participante.

În cea de-a doua zi a Forumului Regional al Apei Dunăre – Europa de Est, directorul general adjunct dr.ing. Mircea Mecea a prezentat lucrarea: Metode eficiente de valorificare a nămolurilor provenite din stațiile de epurare a S.C. VITAL S.A. și coordonator de Proiect POIM Anca Lucit a prezentat Proiectul regional de dezvoltare a Infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Maramureș.

Forumul Regional al Apei-Dunăre-Europa de Est, aduce anual, în atenția participanților, informații de cea mai mare actualitate privind evoluția și dezvoltatarea sectorului apei din România, în primul rând, dar și din țările regionale și nu numai.

În paralel cu manifestările, EXPOAPA a organizat și „Expoziția internațională specializată de utilaje, echipamente și tehnologii de tratare a apei și apelor uzate”, eveniment care a reunit expozanți din rândul celor mai renumite firme producătoare de echipamente și tehnologii.

Societatea VITAL S.A. a participat si în acest an la manifestări cu un stand expozitional propriu, în cadrul celui rezervat Comitetului Teritorial “Transilvania”.

Relatii Publice
SC VITAL SA BAIA MARE
Adresa: Strada Gheorghe Șincai nr. 21
Email: relatii.publice@vitalmm.ro
Tel: 0262 215150 int 177
www.vitalmm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.