Comunicat de presă – Noul site www.ccimm.ro – poartă de intrare către lumea afacerilor

Camera de Comerț și Industrie Maramureș lansează în aceste zile ale începutului de iulie noul său site de prezentare – www.ccimm.ro. Cu o interfață atractivă și grafică nouă, toate serviciile și informațiile detaliate ale instituției camerale vor putea fi accesate de acum înainte mult mai rapid, la o distanță de doar o apăsare de buton.

Florentin-Nicolae Tuș, președinte CCI Maramureș: “Ne aflăm în fața unei realizări a instituției camerale – noul site www.ccimm.ro – o poartă de intrare către serviciile noastre și către lumea afacerilor, pentru publicul care devine din ce în ce mai tehnic, cu dorințe de informare în timp scurt și cât mai concentrate, concrete. Este un site modern destinat generației secolului XXI. Suntem interesați să ne promovăm serviciile și să fie foarte cunoscute în comunitatea de afaceri. Ne-am dorit un site facil pentru a permite celor interesați să se înscrie on-line mult mai rapid și fără deplasări la sediul nostru. Credem că noul site-ul va face ca legătura între mediul de afaceri și publicul larg să fie cât mai strânsă.“

Persoanele care doresc o cunoaștere amănunțită a activităților Camerei de Comerț și Industrie Maramureș pot intra din fața calculatorului pe domeniile – Cursuri, Târguri/ expoziții, Cafeneaua Oamenilor de Afaceri, Consultanță sau Închirieri de spații pentru evenimente. În partea de jos, dreapta se va afla în permanență un Calendar al lunii în curs, în care echipa CCI Maramureș va încărca fiecare eveniment pe zile, pentru ca doritorii să afle în timp util ce îi interesează. Nu în ultimul rând, secțiunea Noutăți va prezenta cele mai noi informații despre activitatea instituției camerale, informații de interes pentru mediul de afaceri și Buletinul Informativ Hermes Contact.

Mai putem menționa că site-ul poate fi accesat de pe dispozitive mobile, telefoane sau tablete, la fel de bine ca de pe calculatoarele clasice.

Site-ul a fost conceput de o echipă tânără de la Camera de Comerț și Industrie Maramureș și a fost realizat de specialiști ai firmei XYZ Wise Company SRL Baia Mare.

Camera de Comerț și Industrie Maramureș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.