Comunicat de presă Ionel Bogdan (PNL)

Trei zile de ipocrizie și de teatru ieftin jucat de Lucian Morar, președinte PMP Maramureș și primar al orașului Ulmeni, în fața Ministerului Sănătății.

De trei ani de zile Lucian Morar este într-o veselă alianță cu PSD și cu președintele Consiliului Județean, Gabriel Zetea, susține toate proiectele acestuia în Consiliu și îi oferă majoritatea confortabilă pentru a conduce discreționar Maramureșul.

Acum, Lucian Morar vrea să credem că este o victimă a politicii PSD, deoarece nu a reușit să obțină înființarea unui serviciu de ambulanță în orașul Ulmeni. Dacă e preocupat atât de mult de nevoile medicale ale locuitorilor din Ulmeni și din împrejurimi, de ce nu a negociat Lucian Morar cu Gabriel Zetea înființarea acestui serviciu înainte de a se alia cu PSD în Consiliul Județean, mai ales că ministrul sănătății, Sorina Pintea, este maramureșancă și subordonată politic, pe linie de partid, lui Gabriel Zetea?

Desigur, Morar nu are răspuns la aceste întrebări pentru că e preocupat acum de teatrul ieftin pe care-l joacă în preajma campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare.

Morar nu suferă de sindromul Stockholm, doar de pură ipocrizie. Dar pe maramureșeni nu-i mai poate păcăli, pentru că oamenii știu că nu a făcut nimic pentru ei, nici în calitate de vicepreședinte al Consiliului Județean, nici în calitate de primar al Ulmeniului.

Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș

WhatsApp Image 2019-01-10 at 12.58.13.jpeg

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.