Comunicat de presă – CCIMM are un nou președinte

În prima jumătate a lunii august a avut loc Adunarea Generală Extraordinară a Membrilor Camerei de Comerț și Industrie Maramureș (CCIMM).

Astfel, Colegiul de Conducere a propus alegerea noului președinte al Camerei, post vacantat prin decesul ing. Gheorghe Marcaș – președinte fondator al instituției. Ca și candidat a fost avansat numele lui Florentin Tuș, actual director general, unul dintre cei mai vechi membri ai instituției care reprezintă interesele mediului de afaceri maramureșean.

În urma voturilor exprimate în unanimitate a fost ales Florentin Tuș în funcția de Președinte al Camerei de Comerț și Industrie Maramureș, pentru o perioadă cuprinsă între anii 2018-2020. Acesta are o vastă experiență manageriala și rezultate remarcabile în activitatea profesională și civică, reprezentând garanția continuității și dezvoltării activității de reprezentare și promovare a mediului de afaceri, condiție obligatorie pentru dezvoltarea generală a județului și regiunii de nord-vest a României.

Florentin Tuș ne-a declarat că va duce mai departe toate proiectele începute de Gheorghe Marcaș, cel care l-a îndrumat în activitatea să profesională, fiindu-i că un mentor. Florentin Tuș a parcurs, din 1996 și până în prezent, mai multe etape în cadrul CCIMM, fiind secretar general, dar apoi și director general al instituției.

Îi urăm mult succes în nouă funcție!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.