Home > ACTUALITATE > Comunicat de presă – CCIMM are un nou președinte

Comunicat de presă – CCIMM are un nou președinte

În prima jumătate a lunii august a avut loc Adunarea Generală Extraordinară a Membrilor Camerei de Comerț și Industrie Maramureș (CCIMM).

Astfel, Colegiul de Conducere a propus alegerea noului președinte al Camerei, post vacantat prin decesul ing. Gheorghe Marcaș – președinte fondator al instituției. Ca și candidat a fost avansat numele lui Florentin Tuș, actual director general, unul dintre cei mai vechi membri ai instituției care reprezintă interesele mediului de afaceri maramureșean.

În urma voturilor exprimate în unanimitate a fost ales Florentin Tuș în funcția de Președinte al Camerei de Comerț și Industrie Maramureș, pentru o perioadă cuprinsă între anii 2018-2020. Acesta are o vastă experiență manageriala și rezultate remarcabile în activitatea profesională și civică, reprezentând garanția continuității și dezvoltării activității de reprezentare și promovare a mediului de afaceri, condiție obligatorie pentru dezvoltarea generală a județului și regiunii de nord-vest a României.

Florentin Tuș ne-a declarat că va duce mai departe toate proiectele începute de Gheorghe Marcaș, cel care l-a îndrumat în activitatea să profesională, fiindu-i că un mentor. Florentin Tuș a parcurs, din 1996 și până în prezent, mai multe etape în cadrul CCIMM, fiind secretar general, dar apoi și director general al instituției.

Îi urăm mult succes în nouă funcție!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.