COMUNICAT DE PRESĂ – Actualizarea sistemului informatic al S.C VITAL S.A.

S.C. VITAL S.A. își anunță clienții că o parte din serviciile prestate de Biroul Relații cu Publicul care necesită acces la serviciul informatic și aplicația de plată online de pe site-ul societății, www.vitalmm.ro, sunt TEMPORAR indisponibile  în perioada 25 – 29 mai 2017.

Disfuncționalitățile menționate  sunt cauzate de lucrările de upgrade la sistemul informatic al S.C. VITAL S.A.

Oprirea temporară are ca scop îmbunătățirea sistemului informatic, fapt ce va conduce la creșterea calității serviciilor oferite.

În această perioadă utilizatorii S.C. VITAL S.A.  nu vor putea efectua plata online, alternativele de plată sunt însă multiple și la îndemâna tuturor utilizatorilor noștri, contravaloarea facturii pentru serviciile de alimentare cu apă potabilă și canalizare se pot achita:

• Plata ȋn numerar sau cu cardul la ghişeele S.C. VITAL S.A. se poate face doar cu  prezentarea facturii la ghișeu,
  • Plata la comercianţii care au afişată sigla PayPoint sau Payzone, prin scanarea codului de bare a facturii care se doreşte a fi plătită,
  • Plata prin direct debit pentru clienţii care au cont bancar deschis la Raiffeisen Bank,
  • Plata la ghişeele bancilor Alpha Bank, Piraeus Bank sau Banca Romanească prin scanarea codului de bare de pe factură,
  • Plata la terminalele de plăți Roboțel BRD și Facturel Banca Transilvania, prin scanarea facturii care se dorește a fi plătită,
  • Plata prin transfer bancar. Pentru identificarea plății este necesar să precizați pe ordinal de plată codul client și numărul facturii.

Totodată, vă reamintim că vă stăm la dispoziție pentru informații suplimentare sau alte sesizări, la Dispeceratul Central al S.C. VITAL S.A. apelând numerele de telefon: 0262 212550,0262 215150, 0262 215151, 0262 215152, Biroul Relații cu Publicul la numerele de telefon 0262 213574, 0262 213575,  de luni pană joi în intervalul orar 07.30 – 16.00, vineri în intervalul orar 07.30 – 13.30.

Mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente cauzate de această situație!

Relatii Publice
SC VITAL SA BAIA MARE