COMPLEX MAJESTIC – RELAXARE PENTRU TOATĂ FAMILIA!

Complex Majestic Satulung este unul dintre locurile preferate de din ce în ce mai mulți maramureșeni care doresc să petreacă clipe de relaxare, departe de agitația urbană. Fie că dorești să lenevești la soare, să te scalzi în piscină, să stai la pescuit sau să faci sport, la Majestic vei avea parte de cele mai frumoase clipe. Iar pentru a veni în întâmpinarea celor mici, complexul dispune și de un loc de joacă pentru aceștia.

Servicii oferite:

Piscină

Piscina, cu o dimensiune de 25 x 20 m și o adâncime care variază între 80 și 1,60 m, este deschisă pe toată durata sezonului estival. Dotările cuprind o zonă cu șezlonguri de lemn, umbrele, dușuri și un bar împrejmuit de apă, unde accesul se face pe două podețe arcuite de lemn, și unde se servesc atât băuturi răcoritoare, cât și băuturi alcoolice.

Lac de pescuit


Situat în apropiere de Baia Mare, lacul are o suprafață de aproximativ 1.3 ha. Pescarii pot să își arate iscusința de pe pontoane sau de sub umbreluțele de lemn situate pe malul lacului. Tarifele încep de la 30 lei/zi.

Căsuțe

Majestic Complex dispune, de asemenea, de 9 căsuțe cu baie proprie și 4 căsuțe pescărești cu baie comună. Pentru cei dornici de a petrece una sau mai multe nopți în incinta complexului nostru, stăm la dispoziție cu un spațiu special amenajat cu grătar și foișor.

Căsuțele dispun de TV prin cablu și Wi-Fi și sunt dotate fie cu un pat matrimonial, fie cu două pături single. Căsuțele sunt din lemn, iar interiorul este decorat în stil rustic.

 

Căsuțele pescărești – cu baie comună

Aceste căsuțe se adresează în mod deosebit pescarilor, dar și celor mai puțin pretențioși. Căsuțele dispun de un pat matrimonial sau de două paturi single, cu baie și duș comun.

 

Restaurant, sală de evenimente – capacitate de 150 persoane.

Construit din lemn, restaurantul are formă octogonală, într-o ambianță rustică. Terasa restaurantului, în aer liber, vă oferă o priveliște asupra lacului. Restaurantul oferă posibilitatea desfășurării unor evenimente (nunți, boteze, majorate, etc) unice din viața dumneavoastră.

 

Loc de joaca pentru copii, cu piscină

Locul de joacă este amplasat în apropierea piscinei pentru adulți și dispune de căsuțe viu colorate, balansoare, groapă cu nisip și trambulină. Piscina pentru copii este independentă de piscina pentru adulți, dar este situată în imediata vecinătate a acesteia. Piscină are forma cifrei 8, existând două adâncimi: o parte are adâncimea de 40 cm, iar cealaltă de 60 cm..

TARIFE:

Tarife/zi pentru intrarea la piscină:

Adulți și copii peste 12 ani-20 lei
Copii între 5-12 ani-10 lei
Copii până la 5 ani-gratis

După ora 18:00, se aplică reduceri de 50%.

 

Tarife pescuit

Preț/zi
-> 30 lei, cu reținerea Carasului,
-> 50 lei, cu reținerea Carasului și a 2 kg de Crap.
-> 15 lei – 1 kg de crap sau 20 lei kg somn african
Pescarul are dreptul la 3 bețe.

Căsuțe pescărești – 2 locuri, baie comună, nu dispun de TV și apă caldă-120 lei
Căsuțe cu baie proprie, TV și Wi-Fi – 2 locuri – 150 lei.
În prețul afișat este inclusă piscina în cele două zile pentru 2 persoane, precum și http://www.majesticcomplex.ro/userfiles/logo.pngpescuitul.

Vă așteptăm cu mare drag!

Contact: 0748. 834.430

majesticcomplex.ro

contact@majesticcomplex.ro

Satulung 319B, Maramures

https://www.facebook.com/majesticomplex/

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.