CINE A CÂȘTIGAT ALEGERILE ÎN MARAMUREȘ ?

Baia Mare – Catalin Chereches aflat in stare de arest.
In judet PSD a castigat cele mai multe primarii.

Primele rezultate ale alegerilor il arata castigator la Primaria Baia Mare pe Catalin Chereches candidatul Coalitiei pentru Baia Mare. Acesta, cu toate ca se afla in stare de arest la Gherla, a castigat alegerile cu un procent estimat de aproximativ 70 %.

La Baia Sprie este castigator candidatul independent Dorin Pasca avand un procent de 54%, la Tautii Magheraus Anton Ardelean – PSD a mai castigat un mandat cu 66 %, in comuna Sacalaseni – PSD Emilian Pop a obtinut un procent de 62%, in comuna Miresu Mare castigator este Ioan Maties – PSD cu un procent de circa 70 %.

La Cupseni castiga Lucia Butcure cu 945 de voturi, aceasta candidand tot din partea PSD, la Cavnic castiga Vladimir Petrut – PSD cu peste 70% la Cavnic. PSD a mai castigat primariile din Ardusat, Ieud, Botiza, Rona de Sus si Bocicoiu Mare.

La Vima Mica este castigator Liviu Balint – PSD, tot de la social-democrati castiga Dorin Mitre la Bicaz – 88% in timp ce la Vadu Izei, Petre Vlasin tot social-democrat. PNL castiga Primaria din Dumbravita prin persoana lui Felician Ciceu iar Sorin Lupse-PSD castiga la Cicarlau. PNL a castigat in Sapanta, Viseu de Jos, Calinesti, Ocna Sugatag, Gardani, Bistra, Desesti.

Candidatul ALDE, Anuta Bizau, a castigat Primaria Bogdan Voda.La Sighetu Marmatiei castigator este Horia Scubli, iar la Recea castigator este din nou Octavian Pavel tot PSD. Candidatul PNL a castigat Primaria Cernesti, Gabriela Tulbure a castigat un nou mandat la Seini si la Somcuta Mare, Gheorghe Buda.
La Coltau a castigat Primaria independentul Csendes Lajos cu 66%. UDMR nu a castigat nici o primarie in judetul Maramures, insa are foarte multe localitati unde candidatii au iesit pe locul al doilea.

Vom reveni cu amanunte!

2 thoughts on “CINE A CÂȘTIGAT ALEGERILE ÎN MARAMUREȘ ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.