CASE DE MARCAT VLAROX – PENTRU AFACERI FĂRĂ GRIJI

Business-urile de succes au nevoie, pe lângă ingredientele principale – inovație și viziune, management eficient și personal bine pregătit – de aparatură care să ușureze munca angajaților și să ofere eficacitate maximă în procesul de vânzare. Casele de marcat oferite de Vlarox Fiscal vor ușura munca tuturor celor implicați în afacerea ta, astfel că vei scăpa de o grijă importantă. Pentru a vă face misiunea mult mai ușoară, vă oferim și consultanță gratuită înainte de achiziționare, iar livrarea nu va fi o problemă – e gratuită!

Produse și servicii Vlarox Fiscal:

Consultanță de specialitate – Este primul pas în alegerea soluției fiscale optime, vom analiza volumul de vânzări estimat și vom alege casa de marcat care ți se potrivește.

Comercializare echipamente –  Colaboarea cu furnizori de renume în domeniu ne oferă posibilitatea de a îți oferi cele mai noi și performante echipamente fiscale.

Instruire și suport – Utilizarea adecvată a echipamentelor instalate garantează o durată mare de folosință precum și o funcționare la parametrii optimi de productivitate.

Service și asistență   Dispunem de service autorizat pentru reparații, oferim de asemenea asistență tehnică pe tot parcursul utilizării echipamentelor fiscale.

Implementare de soluții fiscale Soluția aleasă este instalată și testată în mediul de lucru pentru a se putea adapta și regla parametrii de funcționare optimi.

Accesorii și consumabile – Pe lângă echipamentele oferite, îți punem la dispoziție și accesorii și consumabile originale la prețuri competitive.

Recent, am deschis un punct de lucru la Sighetu Marmației, str. Corneliu Coposu, nr.3 (lângă Finanțe), tel. 0799.404.005. Considerăm că sighetenii merită să aibă acces la soluții fiscale profesionale la cele mai bune prețuri!

Produsele noastre:

Case de marcat

Sisteme POS All in One

Monitoare Touchscreen

Cântare / Cântare cu cod de bare

Cititoare coduri de bare

Consumabile

Hârtie termică pentru imprimante fiscale

Imprimante termice

Mașini de numărat bani

Sertare de bani

Sisteme antifurt pentru magazine

Verificatoare bancnote

Avem cea mai completă gamă de aparatură fiscală din România. Mai multe informații despre produsele și serviciile noastre puteți obține vizitându-ne pe website-ul  http://www.vlarox.ro/.  Contactați-ne și vom identifica soluția optimă pentru afacerea dumneavoastră!

Contact:

Baia Mare: Str. Nicolae Bălcescu Nr. 30, tel. 0362.739.583, 0752.698.219 / 0730.586.462

NOU – Sighetu Marmației: Str. Corneliu Coposu, nr.3 (lângă Finanțe), tel. 0799.404.005

Facebook: https://www.facebook.com/vlaroxfiscal

E-mail: office@vlarox.rotehnic@vlarox.ro

Orar:
Luni – Vineri: 09.00 – 17.00
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.