CASE DE MARCAT VLAROX – Construiește-ți afacerea cu un partener de încredere!

Cauți case de marcat, sisteme POS pentru barul sau restaurantul tău sau dorești să achiziționezi consumabile pentru afacerea ta? Vlarox Fiscal îți oferă tot ceea ce ai nevoie pentru ca business-ul tău să funcționeze ca la carte! Totul la prețuri accesibile și cu servicii auxiliare de cea mai bună calitate, inclusiv livrare gratuită la sediul clientului.

Cine suntem?

VLAROX FISCAL

Suntem o companie avizată de către Ministerul Finanțelor pentru comercializarea Aparatelor de Marcat Electronice Fiscale și a Imprimantelor Termice Fiscale. Prin parteneriatele noastre cu cei mai mari importa-tori de soluții fiscale din țară, îți punem la dispoziție soluții fiscale complete și profesionale, pentru orice tip de afacere.

În cei 3 ani de activitate, am reușit să stabilim parteneriate de încredere cu mii de clienți! La noi vei găsi începând de la cele mai simpliste case de marcat până la cele mai complete soluții de vânzare și gestiune încasări clienți și stocuri, care, îmbinate cu experiența personalului nostru, vor aduce afacerea ta la cele mai înalte standarde de servire a clienților și de gestionare a angajaților.

Produsele noastre:

 

 • CÂNTARE
 •  CÂNTARE CU COD DE BARE
 •  CASE DE MARCAT
 •  CITITOARE CODURI DE BARE
 •  HÂRTIE TERMICĂ IMPRIMANTE FISCALE
 •  IMPRIMANTE TERMICE
 •  MAȘINI DE NUMĂRAT BANI
 •  MONITOARE CU TOUCHSCREEN
 •  POS ALL IN ONE
 •  SERTARE DE BANI
 •  SISTEME ANTIFURT MAGAZINE
 •  VERIFICATOARE BACNOTE

 

Avantajele VLAROX FISCAL:

Consultanță de specialitate – Este primul pas în alegerea soluției fiscale optime, vom analiza volumul de vânzări estimat și vom alege casa de marcat care ți se potrivește.

Comercializare echipamente –  Colaboarea cu furnizori de renume în domeniu ne oferă posibilitatea de a îți oferi cele mai noi și performante echipamente fiscale.

Instruire și suport – Utilizarea adecvată a echipamentelor instalate garantează o durată mare de folosință precum și o funcționare la parametrii optimi de productivitate.

Service și asistență   Dispunem de service autorizat pentru reparații, oferim de asemenea asistență tehnică pe tot parcursul utilizării echipamentelor fiscale.

Implementare de soluții fiscale – Soluția aleasă este instalată și testată în mediul de lucru pentru a se putea adapta și regla parametrii de funcționare optimi.

Accesorii și consumabile – Pe lângă echipamentele oferite, îți punem la dispoziție și accesorii și consumabile originale la prețuri competitive.
Recent, am deschis un punct de lucru la Sighetu Marmației, str. Corneliu Coposu, nr.3 (lângă Finanțe), tel. 0799.404.005. Considerăm că sighetenii merită să aibă acces la cele mai profesionale soluții fiscale și la cele mai bune prețuri!

Acum ai posibilitatea de a comanda online produsele comercializate de VlaRox Fiscal. Pe site-ul nostru găsești toată gama de echipamente fiscale, case de marcat, cântare electronice, sisteme POS, imprimante termice fiscale, cititoare de coduri de bare, sertare pentru bani. accesorii și consumabile. Comandă acum !

http://www.vlarox.ro/

Contact:

E-mail: tehnic@vlarox.ro
office@vlarox.ro
vlarox.fiscal@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.