Carpeta te învită la prima ediție a târgului de covoare din Baia Mare, în perioada 7-9 aprilie!

În perioada 7-9 Aprilie, Carpeta organizează în Centrul de Instruire și Marketing al Camerei de Comerț și Industrie Baia Mare, Aleea Expoziției nr.5, în spatele Casei Armatei, primul târg de covoare din Baia Mare.

 

Vineri, sâmbătă și duminică, orele 09:00 – 19:00, vino să profiți de reducerile de primăvară la covoarele tale preferate. Cu peste 35 de ani de experiență în producția de covoare, mochete și traverse, Carpeta cuprinde un bogat portofoliu cu o întreagă rețea de magazine în peste 30 orașe ale României. De atunci am tot urcat, am ținut pasul cu vremurile, am creat unele tendințe și am fost receptivi la nou.

Acum suntem unici! Colecţiile de covoare de calitate superioară prezente în reţeaua Carpeta sunt produsul a celor mai moderne utilaje şi tehnologii care corespund cerinţelor europene, iar materia primă utilizată în producţie este de nivel superior. Astfel, Carpeta oferă 10 ani de garanție pentru un covor de calitate superioară și o rezistență de invidiat.

Te așteptăm în weekend-ul 7-9 aprilie la Centrul de Instruire și Marketing al Camerei de Comerț și Industrie Baia Mare, Aleea Expoziției nr.5, în spatele Casei Armatei, să te bucuri de ofertele de primăvară la Târgul de Covoare Carpeta!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.