CADOURILE DE LA AMBIANCE DECO ADUC PRIMĂVARA ÎN CASA TA!

Cele mai frumoase cadouri pentru 1 martie le gasiti la Ambiance Deco!

Primăvara își face simțită prezența, temperaturile deja au crescut vertiginos, ghioceii au răsărit iar perioada mărțișoarelor și a zilei femeii se apropie cu pași repezi.
E perioada cadourilor, perioadă în care bărbații își doresc să impresioneze persoanele drage lor, sa le ofere momente magice si bucurie. Ambiance Deco vine în întâmpinarea acestora cu sute de opțiuni de cadouri pentru femeile din viețile lor, accesorii și produse cu personalitate, obiecte care vor asigura elementul surpriză pe care orice doamnă sau domnisoară și-l dorește atunci când primește un dar.

În magazinul de cadouri și decorațiuni din Piața Revoluției, nr. 5, am pregătit mii de produse și accesorii unicat, obiecte cu personalitate care vor impresiona și cele mai pretențioase gusturi, la bugete accesibile oricărui buzunar.

Seturi de bucătărie sau baie, accesorii pentru cafeluța de dimineată, pernițe cu mesaje deosebite pentru persoană iubită, cutii pentru bijuterii, ceasuri de perete, obiecte  de ceramică sau porțelan, acestea reprezintă doar o mică parte din lumea Ambiance Deco. Iar dacă tot este perioada florilor și a soarelui, am pregătit și daruri tematice specifice acestei perioade în care aniversăm dragostea față de mamă, soție, iubită sau soră.

Produsele franțuzești Mathilde M, caracterizate prin stilul shabby chic și elementele retro, rafinament și eleganță  și obiectele de porțelan din gama Carmani sunt recomandările noastre pentru un cadou perfect, cu care nu vei da greș, impresionând la capitolele originalitate și design. Vă recomandăm cu drag un set pentru bucătărie sau baie, cutii pentru accesorii și bijuterii, pernițe cu mesaje, coșulețe, accesorii și decorațiuni din porțelan și ceramică și multe alte idei de cadouri pe care va invităm să le descoperiți în galeria de mai jos. Punctând la capitolul originalitate, veți lăsa o amintire de neuitat în viața celor răsfățați de aceste daruri.

 

Gama Carmani – produse fabricate în Australia

Cadourile din gama Carmani nu se adaptează trendurilor și sunt  realizate după picturi celebre, astfel că veți impresiona și la capitolul artistic, oferind celor dragi o călătorie în timp.
Recomandările noastre pentru cadourile din această gamă sunt obiectele  din porțelan, ceramică, sticlă, alabaster sau metal.

Doamnele și domnișoarele care sunt caracterizate de bun gust și creativitate și cărora le place să exploreze teritorii noi se vor identifica întru totul în aceste produse unicat. Nu uitați, detaliile fac diferența, iar reprezentantele sexului frumos știu asta foarte bine!

 

Vino acum în lumea Ambiance Deco și achiziționează cele mai frumoase cadouri pentru persoanele iubite. Adu-le o bucățica din primăvară în suflet, iar fericirea lor se va transfera și la tine.

Vizitează-ne la magazinul situat în Piața Revoluției, nr. 5, Baia Mare, între orele 9.00-19.00 sau pe pagina de Facebook „ambiancedecobaiamare”. Totodată, ne poți contacta la numărul de telefon 0362 807 296 și îți vom oferi cu drag sfaturi și idei pentru achiziționarea celui mai potrivit produs.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.