Cadouri și promoții cu ocazia aniversării primului an de la deschiderea AMBIANCE DECO

Vineri, 7 iulie, Ambiance Deco sărbătorește împlinirea  unui an de la deschiderea magazinului din Baia Mare, Piața Revoluției, nr.5.

Pentru a aniversa cum se cuvine acest eveniment, reprezentanții magazinului de cadouri și decorațiuni au pregătit o zi plină de surprize și promoții. Clienții care vor trece pragul magazinului în ziua de 7 iulie vor avea parte de cadouri la fiecare achiziţie şi se vor putea bucura de oferte speciale la toate produsele din magazin. Vă așteptăm în magazin pentru a sărbători împreună această zi specială!

 

Povestea Ambiance Deco, magazinul aflat în ambianță cu sufletul tău!

În urmă cu un an, în Baia Mare, s-a deschis un magazin dedicat decorațiunilor de interior și cadourilor, unde fiecare client, indiferent de stilul care îl caracterizează sau de buget, poate să găsească cadouri și decorațiuni șic, de calitate, pe placul său sau al celor dragi. Prin încrederea acordată de toți clienții, partenerii și colaboratorii Ambiance Deco, magazinul a devenit în scurt timp partenerul ideal al băimărenilor care doresc să aducă un plus de imagine locuinței sau sunt în căutarea unui cadou deosebit.

 

Dorim să le mulțumim din suflet tuturor clienților care ne-au trecut pragul și pe care avem încrederea că i-am câștigat pe termen lung. Suntem recunoscători pentru că ne-ați fost aproape și am crescut alături de dumneavoastră, de aceea dorim să aniversăm primul an de existență împreună.

Mulțumim din suflet furnizorilor noștri, fără de care nu am putea să asigurăm diversitatea și calitatea produselor pe care le comercializăm, angajaților care au înțeles principiile care stau la baza afacerii noastre și, nu în ultimul rând,  colaboratorilor care ne-au susținut în demersul nostru. A fost o perioadă minunată pe care dorim să o prelungim la infinit!

 

Vă așteptăm vineri, 7 iulie, cu multe surprize!
Magazinul Ambiance Deco este situat în Piața Revoluției nr.5 și este deschis de luni până vineri între orele 09:00 -19:00, iar sâmbătă între orele 09:00 – 13:00.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.