Bunele maniere și eticheta atunci când oferim cadouri celor dragi: sfaturi oferite de specialiștii de la AMBIANCE DECO

Cadourile reprezintă un mod de a demonstra celor din jurul nostru faptul că îi apreciem și ne face plăcere să aducem zâmbete și bucurie în viața lor. Deși poate părea simplu să oferim un dar, există câteva reguli de bun – simț pe care ar trebui să le respectăm.  De la alegerea cadoului și a momentului în care facem acest gest şi până la împachetarea produsului, totul trebuie gândit cu atenție dinainte, fără să uităm că detaliile fac întotdeauna diferența.

              Sunt mai multe criterii de care trebuie să ținem cont când oferim un cadou, dacă este doamnă sau domn, ce relație aveam cu persoana respectivă și ce anume i s-ar potrivi.

Atunci când oferim un dar, este bine să ne pregătim din timp, să știm măcar estimativ ce dorim să achiziționăm – nu trebuie să lăsăm nimic pe ultima sută de metri, pentru că s-ar putea să nu reușim să ducem planul inițial la final.  Pe pagina de facebook Ambiance Deco, îți oferim ocazia de a vizualiza o multitudine de produse care pot fi oferite cadou,  pagina fiind actualizată zilnic. Astfel îţi vei putea forma o părere despre produsul pe care doreşti să îl achiziţionezi, dacă nu dispui de foarte mult timp liber.

Produsul trebuie să fie deosebit, util sau doar pentru decor și mai ales să aducă fericire “norocoșilor”. Prima regulă pe care trebuie să o respectăm este înlăturarea etichetei. Motivul este simplu – nu este elegant să păstrăm prețul pe cadou. Un alt aspect de care trebuie să ținem cont este ambalajul; pe cât posibil acesta trebuie să fie împachetat frumos, păstrând misterul privind conținutului.

Se recomandă, de asemenea, utilizarea unei pungi de cadou, niciodată una de uz comun, dar e bine să fim atenți la motivele care sunt prezente pe aceasta. Nu toate tipurile de pungi de cadou se potrivesc persoanelor și evenimentului pentru care am pregătit darul. Un alt detaliu important: ai întotdeauna grijă și la prețurile de pe punga de cadou; și acestea trebuie înlăturate. Dar de aceste aspecte ne vom ocupa personal la Ambiance Deco, astfel încât misiunea ta va fi una mai ușoară, în caz că vei uita aceste mici detalii.
Cadourile sunt un prilej de bucurie, în egală măsură pentru cel care le oferă și cel care le primește, de aceea trebuie oferite personal.

 

Să nu uităm: toată lumea oferă cadouri de Crăciun, zile onomastice, de Valentine’s Day, la aniversări, de 8 Martie etc. Ieși din tipar! Oferă daruri fără motiv, spune-le prietenilor tăi cât de mult îi prețuiești fără să fie ziua lor de naștere, adu-i aminte mamei sau bunicii tale că le iubești și le ești recunoscător fără să aștepți Ziua Mamei. Cadourile primite atunci când te aștepți mai puțin sunt cele mai prețuite

Cel mai important lucru rămâne implicarea, atunci când oferi un cadou se spune că dăruiești și o parte din tine. Astfel, persoana care se va bucura de gestul tău va simți că este specială, că nu ai ales primul lucru pe care ai pus ochii, ci că te-ai gândit cu adevărat la ce i-ar aduce bucurie. Atâta timp cât darul tău este o oglindă a intențiilor tale bune și a sentimentelor pe care le porți pentru cel spre care se îndreaptă cadoul ales, cu siguranță vei reuși să aduci zâmbetul pe buze.

Vino la Ambiance Deco și îți vom oferi cu mare drag multe alte sfaturi și recomandări privind toate aceste detalii care fac diferența. Cadourile pe care le vei putea achiziționa la noi cu siguranță vor impresiona prin calitate, aspect și originalitate.

Nu pretindem că le cunoaștem pe toate, dar atunci când vine vorba de oferit cadouri, putem afirma că experiența ne ajută să oferim sfaturi și recomandări bune pentru dumneavoastră.

Vizitează-ne la magazinul situat în Piața Revoluției, nr. 5, Baia Mare, luni – vineri între orele 9.00 – 19.00 (sambătă 9.00 – 13.00) sau pe pagina de Facebook „ambiancedecobaiamare”. Ne poți contacta și la numărul de telefon 0362.807.296.

Vă invităm să urmăriți mai multe dintre produsele noastre și în articolele anterioare :
http://www.tlplus.ro/ambiance-deco-sute-de-cadouri-creative-pentru-femeile-pretioase-din-viata-ta/
http://www.tlplus.ro/luna-femeii-continua-la-ambiance-deco-alege-sa-oferi-femeii-din-viata-ta-un-cadou-unic-si-rafinat/
http://www.tlplus.ro/cadourile-de-la-ambiance-deco-aduc-primavara-in-casa-ta/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.