Bilanț al activității pentru deputatul Brian Cristian

“Pe 21 decembrie 2020, rosteam jurământul de credință față de țară și popor în plenul Camerei Deputaților. La exact un an de la acea dată, Parlamentul a adoptat prima lege inițiată alături de colegii de la Comisia pentru tineret și sport. 
A fost un an cu multă muncă, succese, dezamăgiri, dar și cu lecții învățate.

În toată această perioadă, am încercat să nu mă abat de la valorile și principiile cu care am intrat în politică, să-mi folosesc toată priceperea, timpul și energia în folosul celor care mi-au acordat încrederea și să livrez rezultate. Pe scurt, mi-am dorit să fiu genul de ales pe care și eu l-aș vota.

“ Declarația îi aparține deputatului Brian Cristian care susține că pe lângă agitația cu amendamentele la Legea bugetului, centralizează și informațiile pentru raportul de activitate la un an de mandat, care va fi disponibil în zilele următoarele pe site-ul http://www.briancristian.ro

“O să scriu mai multe despre lecțiile și provocările din primul an de mandat de îndată ce voi prinde câteva zile de liniște cu ocazia sărbătorilor. Până atunci însă,  vă dau câteva cifre care sumarizează activitatea mea de până acum: 

👉 Luări de cuvânt în plenul Camerei Deputaților: 38

👉 Propuneri legislative inițiate: 73

👉 Întrebari și interpelări: 42

👉 Declarații politice: 14 

Dragi maramureșeni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată și vă invit să-mi urmăriți în continuare activitatea și să-mi spuneți ce așteptări aveți de la un tânăr reprezentant al vostru în Parlamentul României! “ a conchis parlamentarul. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.