Băimărenii din Anglia „aleargă pentru viață”

Azi, 24 Iunie, mai mulți români au participat la ‘Race for life’ 5 km marathon, în Peterborough.

„Acesta este un maraton organizat în fiecare an în diverse orașe în Marea Britanie, cu scopul de a strânge fonduri necesare pentru susținerea cercetării a noi metode de tratament împotriva cancerului și salvării de vieți.

Statisticile arată că unul din doi oameni pot fi diagnosticați cu cancer în timpul vieții lor. Alături de verișoarele mele și nepoata mea, Briana, care are 12 ani, am format grupul ‘Run4U’ (alergăm pentru voi) și am reușit să strângem £566.25 . Am fost surprinse de numărul foarte mare de prieteni români care au contribuit generos și au suportat scopul nostru. Am alergat pentru Spitalul Județean Constantin Opriș din Baia Mare, rude și prieteni afecati de această maladie necruțătoare.

Toate 4 suntem din Baia Mare , Doctor Natalia Ghirasim este Consultant Psychiatrist în UK și ea este cea care a organizat grupul nostru.
Sora ei, Amalia Bledea, este asistent medical la Centrul de Sănătate Mentală în Baia Mare, ea cu fetița ei au venit special de la Baia Mare pentru a participa la cursă.
STEAGUL ROMÂNIEI A FOST CU NOI PE TOT PARCURSUL CURSEI. MÂNDRI CĂ SUNTEM ROMÂNI!!”, ne-a scris Alina Pop pe pagina de Facebook.

Participanții au declarat că a fost cu adevărat o experiență fantastică și își propun sa repete experiența în anul viitor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.