BAIA MARE, ÎN SĂRBĂTOARE

Târgul de Crăciun din Baia Mare a fost inaugurat astazi și va fi funcțional până pe 15 ianuarie 2018, locația fiind cea deja tradițională, Centrul Istoric – Piața Libertății, respectiv Piața Cetății. Cei mici pot invata tainele confecționării unui glob sau alte obiecte de Crăciun în cadrul atelierelor organizate în Căsuța lui Moș Crăciun.

Manifestările propriu zise au debutat astazi la ora 18, cu un concert special, dedicat anilor 70-80. Un moment inedit al Târgului de Crăciun îl constituie concertul „Ca pe vremuri”, din 3 decembrie, eveniment muzical care reunește după ani de zile pe aceeași scenă trei trupe cu istoric în România.

De asemenea, De Ziua Naționala a României, in Baia Mare va avea loc de la ora 11, pe Bulevardul Unirii, in apropierea catedralei o ceremonie militară cu folosirea tehnicii și echipamentelor, din dotarea structurilor militare din Garnizoana Baia Mare. Manifestarea se va încheia cu un spectacol cultural-artistic, iar toți cei prezenți vor fi invitați să se prindă într-o horă a bucuriei și unirii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.