Aranjarea unei mese pentru cină – recomandări de la specialiștii Ambiance Deco

Pentru mulți dintre noi, cina reprezintă o tradiție, o șansă unică de a petrece timpul în familie, alături de cei dragi. Un rol important îl au nu doar mâncărurile, ci și aranjarea mesei. Vesela și tacâmurile aranjate corect, decorul stilat și accesoriile plăcute contribuie la crearea unei bune dispoziții și te ajută să-ți exprimi dragostea față de cei apropiați sau invitați.

 

Ce trebuie să știi despre fețele de masă

Înainte de a cumpăra o față de masă, trebuie să știi că numeroase astfel de accesorii sunt pur funcționale și sunt folosite pentru a proteja suprafața mesei. Fețele de masă pot fi folosite și în scopuri decorative. Acestea acoperă masa, oferind o atmosferă specială încăperii.

Fețele de masă sunt folosite și ca suport pentru alte decorațiuni pentru masă, precum lumânări sau statuete, pe care le pun astfel mai bine în valoare.

Decorul indispensabil al unei mese festive sunt florile. Acestea pot fi compoziții din florii vii sau flori decorative. Rolul lor poate fi de a face masa mai bogată sau a oferi o doză de romantism, în funcție de eveniment.

 

La Ambiance Deco avem pentru tine o gamă largă de fețe de masă, șervete, tacâmuri, decorațiuni și tot ce ai nevoie pentru a marca momentele cele mai frumoase petrecute alături de cei dragi. Lasă-te inspirat de produsele noastre și îmbogățește-ți colecția cu produse de calitate, care vor impresiona și cele mai pretențioase gusturi.

Te invităm la magazinul situat Piața Revoluției, nr. 5, Baia Mare, luni – vineri între orele 9.00 – 19.00 (sâmbătă 9.00 – 13.00) sau pe pagina de Facebook „ambiancedecobaiamare”, pentru a te surprinde cu cele mai frumoase cadouri și decorațiuni, de calitate și cu personalitate. Ne poți contacta și la numărul de telefon 0362.807.296 și îți vom oferi cu mare drag multe alte sfaturi și recomandări pentru amenajarea casei tale! De asemenea, la noi ai posibilitatea de a comanda produse din cataloagele din magazin.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.