ANTONIA vine la Zilele Orașului Baia Sprie

Oraşul Baia Sprie va fi în sărbătoare. Administrația orașului, în frunte cu primarul Alin Bîrda, au pregătit pentru localnici, dar si turisti, un program pentru toate vârstele, mult mai diversificat fata de alti ani.

Începând de marţi, 14 august şi până duminică, 19 august, în intervalul orar 18.00 – 22.00, va avea loc un campionat de fotbal pe teren sintetic. Organizator este primăria, iar reprezentantul este Tică Dan. În aceeasi zi este programata o actiune de aerobic dance. Evenimentul va fi organizat în colaborare cu Şcoala Gimnazială din oraş, sub îndrumarea profesoarei Nora Blaga. În data 16 august, va avea loc un concurs de dans modern, intitulat “Dansează şi visează”, de la ora 17.00, în sala de sport a oraşului.

În data de 17 august, vor avea loc Crosul Lacului Albastru şi un concurs demonstrativ de biatlon cros pentru copii. În ziua de 17 august, începând cu ora 17.00, va avea loc o proiecţie de film, respectiv vor fi organizate standuri şi ateliere.

De asemenea intre 13 si 17 august, sunt programate campionate de tenis de câmp și tenis de masă, în zona sălii de sport a orașului Baia Sprie. Sâmbătă, începând cu ora 11.00, va avea loc un eveniment special. Este vorba despre sfințirea monumentului „Fecioara Maria – Ocrotitoarea orașului Baia Sprie”.

La finalul săptămânii Primaria Baia Sprie a pregătit mai multe spectacole în Parcul Civic din Centrul Nou al oraşului, lângă supermarketul Lidl. Sâmbătă, programul artistic se va derula în intervalul orar 13.30 – 22.00. Pe scenă vor urca Clubul Artelnativ, Ansamblul Florile Chioarului, împreună cu Daniel Firizan, Anamaria Pop, Bianca Bîrda, Dalina Nemeş, Armina Ismail, Daniel Breban, Alexandra Marchiş şi Ansamblul Copalnic Mănăştur. Apoi, la ora 17.30, va susţine un concert Ghiţă Breban, urmat, la ora 18.00 de Sonia Raţiu. Programul va continua, la ora 19.10, cu Petrică Mureşan. La ora 20.00, pe scenă vor urca Mircea Rusu Band. Programul zilei de sâmbătă se va încheia cu concertul susţinut de Sick‘s Generation, începând cu ora 21.00. Prezentator va fi DJ Ansary.

Duminică, programul artistic se va derula în intervalul orar 12.00 – 21.30. În cadrul evenimentului, va avea loc un program în limba maghiară. Apoi, pe scenă vor urca fanfara oraşului, Briana Bechir, Green Impact, Clubul Mediomonte şi majoretele, Andreea Pinte, Daniel Pop la vioară, Alexandra Zeller, Călin Andreica, Mariana Cînţa, Andrei Abriham, Costin Ancuţa, Agota Hitter, Ansamblul Dor Călător, Florile Castanilor, Ansamblul “Vasile Lucaciu” din Şişeşti şi Ansamblul “Tradiţii Maramureşene”. La ora 17.40, va susţine un concert Paula Coteţ. La ora 18.00, va urca pe scenă celebra Antonia. După 45 de minute, va susţine un concert Dan Vascul. Programul se va încheia la ora 21.30, cu un spectacol de artificii. Va prezenta Văru‘ Săndel. Organizatorii au pregatit şi alte surprize, printre care si multe premii pentru toti cei prezenti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.