ANCHETĂ LA ȘCOALA GIMNAZIALĂ LUCIAN BLAGA DIN BAIA MARE

Inspectoratul Scolar Judetean Maramures a demarat o ancheta la Scoala Gimnaziala Lucian Blaga din Baia Mare, in urma unei sesizari primite din partea parintilor. Acestia au reclamat faptul ca la ultimele sedinte de la scoala li s-a comunicat ca ar trebui sa contribuie cu diverse sume de bani, in vederea achizitionarii unui sistem de supraveghere video in valoare de 50.000 de lei, bani care ar urma sa fie platiti in trei transe, de catre asociatiile de parinti.

Reprezentantii ISJ Maramures spun ca au inregistrat sesizarea, urmand sa se ocupe de caz.

L-am intrebat si pe senatorul Iustin Talpos despre acest caz, avand in vedere ca a fost director al acestei scoli. El ne-a declarat ca scoala nu are sistem de supraveghere, insa nu este normal ca sa se ceara parintilor sa suporte asemenea cheltuieli. Despre constructia unei sali de sport, acesta sustine ca nu ar fi posibil decat printr-un proiect al Primariei Baia Mare, dar nu il vede realizabil in scurt timp, avand in vedere ca ar ajunge la peste 500.000 de euro. Despre acest subiect vom reveni si in alte grupaje informative.

One thought on “ANCHETĂ LA ȘCOALA GIMNAZIALĂ LUCIAN BLAGA DIN BAIA MARE

  1. Demersul jurnalistic nu este echitabil. Aș fi vrut să aud și părerea directorului unității și a reprezentanților părinților. Modul în care ați pus problema nu este de loc obiectiv. Ci mai degrabă ați și pus o patalama. Fiecare parte are dreptul la o opinie, dar redactorul dvs. nu a permis accesul la acest drept.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.