AMENZI PENTRU TULBURAREA LINIȘTII PUBLICE ȘI VITEZĂ

Peste 600 de poliţişti maramureşeni au fost la datorie in weekend-ul prelungit de Sfanta Maria şi au acţionat, suplimentar faţă de dispozitivul zilnic, în locurile unde au avut loc manifestări religioase, în zonele cu aflux mare de public, precum şi pe principalele artere de circulaţie de pe raza judeţului, pentru ca cetățenii să petreacă sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului în siguranță. Măsurile luate au făcut ca zilele trecute să nu fie înregistrate evenimente cu impact asupra siguranţei publice.

Totusi, in cele patru zile oamenii legii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările în cazul a 100 de infracţiuni constatate, cele mai multe contra patrimoniului şi la regimul circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, pentru abaterile constatate au aplicat in jur de 550 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 230 000 de lei.

Potrivit biroului de presa al IPJ Maramures, aproape 200 dintre ele au fost pentru incalcarea unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice şi peste 350 pentru neregulile constatate în trafic, majoritatea pentru depăşirea limitelor legale de viteză. Totodată, poliţiştii au retras opt certificate de înmatriculare şi au reţinut 45 de permise de conducere, cele mai multe pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.