Amenajarea bucătăriei – recomandări de la specialiștii Ambiance Deco

Amenajarea sau modernizarea locuinței poate reprezenta de multe ori un proces frustrant, epuizant și chiar enervant. Dar trebuie să vezi partea plină a paharului! Ai casa ta și crede-ne, contează enorm! Dacă ai apucat și s-o pui la punct, să te bucuri de un tablou nou sau orice obiect decorativ aflat în magazin, de o bucătărie actuală sau de un decor personalizat, cu atât mai bine.

În articolul din această săptămâna, îți vom oferi câteva sugestii pentru amenajarea bucătăriei tale cu produse deosebite, cu personalitate, pe care le poți găsi la Ambiance Deco!

 

La noi ai posibilitatea de a achiziționa tot ceea ce ai nevoie pentru personalizarea bucătăriei, de la fețe de masă și prosoape de bucătărie, la seturi de masă, tacâmuri, bomboniere, fructiere, recipiente pentru depozitarea condimentelor și multe alte produse pe care te invităm să le descoperi în magazinul nostru. Gama largă de produse disponibile în magazin sau pe comandă îți oferă șansa să decorezi așa cum îți dorești.

 

Produsele din magazinul nostru vor face cafeluțele de dimineață mai revigorante, ceaiurile mai savuroase, iar mesele în familie vor aduce mai multe zâmbete. Pentru a îți ușura alegerea, îți prezentăm câteva produse pentru amenajareaa bucătăriei, disponibile în magazinul Ambiance Deco.

 

Te invităm la Ambiance Deco, Piața Revoluției, nr. 5, Baia Mare, luni – vineri între orele 9.00 – 19.00 (sâmbătă 9.00 – 13.00) sau pe pagina de Facebook „ambiancedecobaiamare”, pentru a descoperi cele mai noi idei pentru cadouri și decorațiuni. Ne poți contacta și la numărul de telefon 0362.807.296 și îți vom oferi cu mare drag multe alte sfaturi și recomandări pentru amenajarea casei tale! De asemenea, la noi ai posibilitatea de a comanda produse din cataloagele din magazin.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.