Amenajarea băilor mici – sfaturi și idei de la specialiștii Ambiance Deco

Fie că sunteți în căutarea unor idei pentru redecorarea băii sau vreți să realizați un design de la zero, acest articol vă va oferi câteva sfaturi rapide cu privire la modul în care puteți amenaja o baie de dimensiuni reduse și, ca un bonus, o doză de inspirație fotografică!

 

De ce trebuie să ținem cont atunci când amenajăm o baie de dimensiuni reduse?

Pentru început, probabil vă întrebați cum se poate decora o baie mică astfel încât să fie nu doar estetică, ci și perfect funcțională. Fotografiile adunate în galeria de mai jos vă vor arăta câteva exemple cum să combinați stilul practic și armonia vizuală. Pentru aceasta, trebuie să priviți modul în care fiecare element se încadrează în spațiul disponibil.

 

Accesorile masive nu sunt o opțiune pentru băile mici. Spre exemplu, alege o chiuvetă înaltă, cu picior, care se potrivește cu stilul general al interiorului. O altă soluție ar fi achiziționarea unei căzi de baie mici, mai ales că pe piață există o diversitate de astfel de modele.

Gresia și faianța de dimensiuni reduse, la fel ca și vopseaua deschisă la culoare, oferă o senzație de spațiu, pe când cele închise „aglomerează” încăperea. Iată alte idei de amenajare a băii, tot ce trebuie să faceți e să îndrăzniți să vă lășați amprenta personală.

 

La magazinul Ambiance Deco puteți găsi sute de produse cu personalitate, care se vor potrivi de minune ca accesorii pentru toate încăperile căminului dumneavoastră, dar și multe alte produse de calitate pe care le puteți oferi cadou celor dragi.

Vă invităm la Ambiance Deco, Piața Revoluției, nr. 5, Baia Mare, luni – vineri între orele 9.00 – 19.00 (sâmbătă 9.00 – 13.00) sau pe pagina de Facebook „ambiancedecobaiamare”, pentru a descoperi cele mai noi idei pentru cadouri și decorațiuni. Ne puteți contacta și la numărul de telefon 0362.807.296 și vă vom oferi cu mare drag multe alte sfaturi și recomandări pentru amenajarea casei dumneavoastră!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.