Ambiance Deco – Sute de cadouri creative pentru femeile prețioase din viața ta!

Dacă nu ai achiziționat incă un cadou pentru cele mai prețioase femei din viața ta cu ocazia zilei de 8 martie, nu e nimic pierdut! Ambiance Deco ți-a pregătit sute de posibilități pentru darul care să aducă fericire în sufletul doamnelor și domnișoarelor în această zi în care ai ocazia perfectă să le reamintești cât de mult le prețuiești.

Alege din decorațiunile unice de porțelan și ceramică, seturile pentru cafea și ceai, casete pentru accesorii și bijuterii , ceasurile de perete și birou, pernițele cu mesaje sau accesoriile florale. Știm că detaliile fac diferența, așa că fiecare produs pe care vi-l oferim are o poveste proprie și un stil aparte, fiind un magazin în ambianță cu sufletul dumneavoastră.

Lumea Ambiance Deco este caracterizată printr-o combinație de stiluri, clasice sau moderne, produsele noastre fiind atent selecționate. Iar pentru că o poză face cât o mie de cuvinte, va invităm să identificați cadoul perfect pentru a impresiona cu ocazia Zilei Femeii și să îi oferiți acesteia cele mai minunate emoții! Toate acestea, la Ambiance Deco!

Nu pretindem că am descifrat femeia, că îi știm toate cutumele și tabieturile! Un lucru e cert însă: am ajuns să înțelegem ce îi place și ce își dorește și dorim să impărtășim aceste lucruri cu voi! Orice cadou ai achiziționa pentru doamnele importante din viața ta, îți oferim o recomandare importantă: nu uita de ingredientele secrete pe care să le adaugi fiecărui cadou: (cel puțin) un zâmbet și un sărut.

Vizitează-ne la magazinul situat în Piața Revoluției, nr. 5, Baia Mare, zilnic între orele 9.00 – 19.00 (sâmbătă 9 – 13.00) sau pe pagina de Facebook „ambiancedecobaiamare”.  Ne poți contacta la numărul de telefon 0362 807 296 și îți vom oferi cu drag sfaturi și idei pentru achiziționarea produsului care să se potrivească întru totul cerințelor tale și celor dragi ție!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.