Ambiance Deco – Recomandări pentru decorarea camerei copiilor

Copilul tău are nevoie zilnic de confort, recreere și divertisment, de aceea trebuie să-ți pui la încercare imaginația, pentru a-i crea un asemenea spațiu confortabil, dar și elegant, în care să învețe, să se joace sau să-și primească prietenii.

Ambiance Deco îți oferă câteva sfaturi de ce să ții cont atunci când amenajezi camera celui mic:

  1. Trebuie să-i respecți ideile și pasiunile, pentru că el este cel care trăiește în ea, nu noi, părinții, și, după cum știm, copiii văd lumea și ceea ce-i înconjoară foarte diferit de adulți. Așadar, consultă-ți copilul și puneți împreună pe hârtie toate ideile de decorare, înainte de a cumpăra mobila, obiectele și accesoriile de amena­jare.
  1. Ia în considerare vârsta copilului și preferințele lui pentru anumite culori și forme, în așa fel încât să realizezi combinații armo­nioase de tonuri, nuanțe și obiecte care să-i facă plăcere și să-i asigure un spațiu stimu­lativ din punctul de vedere al creativității.

Încearcă un mix de:
– piese de mobilier sigure, practice și confortabile;
– culori vii;
– spații de joacă și locuri de învățat;
– instalații de lumini a căror poziționare să creeze o atmosferă relaxantă și să asigure si pătrun­derea luminii naturale.

  1. Când alegi mobila, gândeș­te-te la piese în care să poată fi depozitate: cărțile, jucăriile, gadgeturile și toate obiec­tele folosite de copil pe parcursul unei zile, astfel încât să poți ține camera, pe cât posibil, în ordine, prin simpla plasare a acestor lucruri în modulele mobilierului.

     Alegeri inspirate ar fi:

– dulapurile închise, pentru depozitarea: hainelor, încălță­mintei și a altor accesorii;
– rafturi la vedere, pentru: cărți, colecții de figurine, mașini, alte jucării.

  1. Textilele decorative, de asemenea, să fie vesele, colorate, cu motive și imprimeuri care să facă trimitere la: supereroi, personaje de desene animate, păpuși celebre, sportivi, cosmos (stele, nori, planete), dino­zauri sau alte obiecte preferate de copiii tăi.

Îți prezentăm in continuare alte câteva idei de amenajare a camerei celor mici:

 

La Ambiance Deco găsești tot ce îți dorești pentru decorarea căminului tău: perne decorative, piese de mobilier și decor și multe cadouri deosebite pentru persoanele apropiate sau partenerii de afaceri. În plus, poți răsfoi cataloagele noastre și îți aducem pe comandă orice produs dorești. Oferă-i căminului tău un plus de originalitate și calitate!

Te invităm la magazinul situat în Piața Revoluției, nr. 5, Baia Mare, luni – vineri între orele 9.00 – 19.00 (sambătă 9.00 – 13.00) sau pe pagina de Facebook „ambiancedecobaiamare”, pentru a descoperi cele mai noi idei pentru cadouri și decorațiuni. Ne poți contacta și la numărul de telefon 0362.807.296 și îți vom oferi cu mare drag multe alte sfaturi și recomandări pentru amenajarea casei tale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.