Ambiance Deco – paradisul pasionaților de cadouri și decorațiuni

În urmă cu aproximativ un an, în Baia Mare s-a deschis un magazin de cadouri și decorațiuni care și-a propus să reîmprospăteze piața de produse pentru evenimente sau pentru decorarea căminului. Încă de la început,  magazinul Ambiance Deco s-a evidențiat prin calitate, originalitate, prețuri accesibile și consiliere pentru identificarea celor mai potrivite achiziții. De altfel, cei care au trecut pragul magazinului au fost absorbiți de atmosfera caldă, de ospitalitatea cu care au fost întâmpinați și au revenit întotdeauna cu zâmbetul pe buze.

 

Prin această abordare pozitivă și modernă, Ambiance Deco a devenit încet dar sigur unul dintre principalele surse din Baia Mare de unde se pot achiziționa cadouri pentru persoanele iubite sau pentru partenerii de afaceri, decorațiuni retro sau moderne, seturi pentru bucătărie sau camera de baie și multe altele. Varietatea de produse din magazin va satisface cu siguranță și cele mai pretențioase gusturi. Vă invităm să vă convingeți singuri vizitând magazinul situat în Baia Mare, Piața Revoluției, nr.5.

Seturi de bucătărie sau baie, accesorii pentru cafeluța de dimineată, cutii pentru bijuterii, ceasuri de perete, obiecte  de ceramică sau porțelan, acestea reprezintă doar o mică parte din lumea Ambiance Deco, aflată în ambianță cu sufletul dumneavoastră!

Produsele franțuzești Mathilde M, caracterizate prin stilul shabby chic și elementele retro, rafinament și eleganță  și obiectele de porțelan din gama Carmani sunt recomandările noastre pentru un cadou perfect, cu care nu vei da greș, impresionând la capitolele originalitate și design. Vă recomandăm cu drag cutii pentru accesorii și bijuterii, coșulețe, accesorii și decorațiuni din porțelan și ceramică și multe alte idei de cadouri pe care va invităm să le descoperiți în magazinul Ambiance Deco. Punctând la capitolul originalitate, veți lăsa o amintire de neuitat în viața celor răsfățați de aceste daruri.

Vă invităm la magazinul situat Piața Revoluției, nr. 5, Baia Mare, luni – vineri între orele 9.00 – 19.00 (sâmbătă 9.00 – 13.00) sau pe pagina de Facebook „ambiancedecobaiamare”, pentru a vă surprinde cu cele mai frumoase cadouri și decorațiuni, de calitate și cu personalitate.

Ne puteți contacta și la numărul de telefon 0362.807.296 și vă vom oferi cu mare drag multe alte sfaturi și recomandări pentru amenajarea casei dumneavoastră! De asemenea, la noi aveți posibilitatea de a comanda produse din cataloagele din magazin.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.