AMBIANCE DECO – Magazinul unde găsești stilul potrivit pentru casa ta!

Indiferent dacă locuiești la bloc sau la casă, fie că ai la dispoziție un buget mai modest sau, dimpotrivă, unul considerabil, cu siguranță îți dorești să îți amenajezi căminul în așa fel încât acesta să reflecte personalitatea și stilul tău. La magazinul Ambiance Deco din Baia Mare, îți oferim posibilitatea să personalizezi fiecare încăpere a locuinței tale cu obiecte de calitate la prețuri accesibile.

Confortul pe care ți-l dorești pentru tine și cei dragi, obiectele de decor, majoritatea și practice, îți pot oferi o anumită liniște și mulțumire sufletească, pe lângă că vei fi apreciat de către prietenii care trec pragul casei. Pe lângă gama largă de obiecte de decor de diverse stiluri, varietatea de produse care pot reprezenta cadoul ideal pentru cei dragi, este bine de știut că și cei mai pretențioși dintre noi ne vom regăsi aici.

Unul dintre furnizorii de marcă ai Ambiance Deco este Mathilde M., din Franța, un brand creat în 2002, care lansează anual noi colecții de parfumuri de interior și decorațiuni desprinse din eleganța secolului al XVIII-lea, dar care aduc o notă subtilă de modernism.

Ambiance Deco este un magazin dedicat nu doar celor pretențioși, ci și celor care preferă simplitatea și eleganța, stilul vintage. Obiecte din ceramică, sticlă, porțelan, veselă cochetă, accesorii pentru bucătarie, textile, obiecte de decor, perne și cadouri reprezintă doar o mică parte din universul Ambiance Deco.

 

Te invităm la Ambiance Deco, Piața Revoluției, nr. 5, Baia Mare, luni – vineri între orele 9.00 – 19.00 (sâmbătă 9.00 – 13.00) sau pe pagina de Facebook „ambiancedecobaiamare”, pentru a descoperi cele mai noi idei pentru cadouri și decorațiuni. Ne poți contacta și la numărul de telefon 0362.807.296 și îți vom oferi cu mare drag multe alte sfaturi și recomandări pentru amenajarea casei tale! De asemenea, la noi ai posibilitatea de a comanda produse din cataloagele din magazin.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.