Ambiance Deco – Idei de amenajare a camerei pentru oaspeți

Camera în care îți întâmpini oaspeții reprezintă oglinda personalității tale. Pentru a le oferi acestora o primire cât mai călduroasă, specialiștii Ambiance Deco îți oferă câteva sfaturi pentru amenajarea acestei încăperi.

Nu toate locuințele dispun de suficient spațiu pentru a pregăti o cameră special pentru oaspeți. Dacă spațiul îți permite, îți recomandăm să o amenajezi. Ospitalitatea rămâne, la urma urmelor, o virtute care ne diferențiază într-o lume tot mai individualistă. Îți oferim mai jos câteva astfel de idei de amenajare a camerelor de oaspeți pentru a-i impresiona pe cei care îți calcă pragul cu un design proaspăt, care să le ofere tot confortul de care au nevoie.

Dacă totuși spațiul disponibil nu este suficient de generos, atunci îți recomandăm să lași livingul să preia această responsabilitate, mizând pe canapele pentru acele situații în care te trezești cu oaspeții la ușă.

O necesitate de necontestat pentru camera de oaspeti reprezinta locul de dormit: patul! Pe lângă saltea, care ar fi de preferat să nu fie una foarte ieftină (încearcă să te orientezi către o saltea medie ca duritate pentru că majoritatea oamenilor preferă acest tip), așternutul de calitate (100% bumbac) și acele mici detalii formate dintr-o pereche de perne suplimentare, patul trebuie să se încadreze corespunzător în decorarea încăperii. Nici prea mare, nici prea mic, nici prea înalt, nici prea scund. Potrivit.

Nu uita de elementele esențiale, cum ar fi noptierele sau iluminarea. Oaspeții tăi nu cunosc camera la fel de bine ca ține și le-ar putea fi dificil noaptea să găseacă un întrerupător, așa că întrerupătorul trebuie să poziționat exact acolo unde te-ai aștepta. Noptierele au și ele rolul lor estetic, dar și practic.

Pune accent și pe decor, poți alege un covor pufos care să creeze senzația de „acasă” oaspeților. Trebuie să alegi cu mare atenție decorațiunile, iar dacă spațiul îți permite poți pune chiar și o măsuță de machiaj. Fii atent la detalii, adaugă o carafă de apă cu două pahare colorate, o vază cu flori, prosoape colorate, orice poate oferi o notă de originalitate și bun gust.

 

La Ambiance Deco găsești tot ce ai nevoie pentru cei dragi și pentru casă! Te invităm la magazinul situat Piața Revoluției, nr. 5, Baia Mare, luni – vineri între orele 9.00 – 19.00 (sâmbătă 9.00 – 13.00) sau pe pagina de Facebook „ambiancedecobaiamare”, pentru a te surprinde cu cele mai frumoase cadouri și decorațiuni, de calitate și cu personalitate.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.