AMBIANCE DECO – Idei de amenajare a balconului

Mulți dintre noi locuiesc la bloc, așa că oaza de verdeață și locul de relaxare încercăm să ni-l creionăm și pe balcon. Chiar dacă de cele mai multe ori balconul este folosit pentru depozitare sau uscarea hainelor, atunci când el este vizibil din living, merită să fie plăcut amenajat, măcar partea care este la vedere dinspre interior.

Am selectat mai multe idei de amenajare a balconului, mai mici, mai măricele, mai înguste sau mai late, deschise sau închise. Principiile de amenajare însă sunt ca cele pentru spații mici – folosirea zonelor verticale pentru depozitare, mobilier modular, de dimensiuni reduse sau pliabil, atenție acordată pardoselii pentru că cu cât e mai simplă și mai liberă, cu atât și spațiul va părea mai ordonat. Dar, când îți dorești ca balconul să devină o extensie a casei, nu uita că accesoriile textile, covorașele și prezența unor surse de iluminat transformă acest mic spațiu într-un mic refugiu. Poți încerca să te inspiri din următoarele imagini!

Nu uita că spațiul util al unui balcon este mic, n-ai cum să pui chiar în dreptul ușii de acces micul mobilier, dar poți folosi parapetul interior al balconului sau balustrada acestuia pentru flori. Așa vei vedea plantele și din cameră. Pune-ți creativitatea la contributie!

În funcție de mărimea balconului și de modul cum e realizat – închis sau deschis, spațiul de la nivelul pardoselii poate fi folosit cum vrei, fie pentru depozitare, fie pentru crearea unui loc de luat masa ori pur și simplu pentru o locșor de relaxare.

 

La Ambiance Deco găsești sute de decorațiuni care te vor ajuta să-i dai casei tale un suflu nou.

Te invităm la magazinul situat în Piața Revoluției, nr. 5, Baia Mare, luni – vineri între orele 9.00 – 19.00 (sambătă 9.00 – 13.00) sau pe pagina de Facebook „ambiancedecobaiamare”, pentru a descoperi cele mai noi idei pentru cadouri și decorațiuni. Ne poți contacta și la numărul de telefon 0362.807.296 și îți vom oferi cu mare drag multe alte sfaturi și recomandări pentru amenajarea casei tale!

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.