Alegerea obiectelor de decor – sfaturi utile de la specialiștii Ambiance Deco

Decorațiunile aduc culoare și viață în casa ta și accentuează felul în care îți place să trăiești. Pentru a da casei tale personalitatea pe care ți-o dorești, ai nevoie de obiectele decorative potrivite, pe care le găsești la magazinul Ambiance Deco. Pune-ți amprenta asupra căminului tău! Nu rămâne indiferent în procesul de decorare și implică-te pentru a revigora atmosfera casei cu obiecte de calitate.

La magazinul Ambiance Deco poți să cumperi decorațiuni în diferite stiluri, tablouri și rame foto, ghivece și vaze de flori, ceasuri, oglinzi și multe altele. Singurul lucru pe care trebuie să îl faci e să știi ce vrei, iar dacă ești nehotărât, cere sfatul nostru și te vom ajuta să faci alegerea corectă. Vino la magazinul nostru din Baia Mare, Piața Revoluției, nr. 5!

Sfaturi pentru amenajarea interiorului :

Investește în obiecte! De exemplu, un set de perne deosebite, care să acopere patul tău, va da o altă aură camerei. Pune plante în ghiveci, astfel vei da viață mediului înconjurător! Plantele împrospătează aspectul camerei de zi, al dormitorului sau chiar al bucătăriei. În combinație cu difuzoarele de cameră sau lumânările parfumate pe care le găsești la noi, vei oferi căminului tău o atmosferă unică, relaxantă și îți va fi mai mare dragul să ajungi acasă să te bucuri de momentele de liniște.

 

Peretele casei poate fi transformat într-o galerie de fotografii. Alege un perete din casa ta pe care să pui doar fotografii, dar ai grijă să nu încarci vizual spațiul. De asemenea, îți recomandăm să ai grijă și la fotografiile pe care le alegi pentru rame, în funcție de locul în care sunt poziționate (dacă sunt văzute de toată lumea care intră în casă, sau doar de tine, în dormitor). Momentele frumoase din viață merită retrăite cât mai des, iar fotografiile de pe perete îți vor reaminti de clipele magice pe care le-ai petrecut alături de cei dragi.

 

Nu în ultimul rând, încearcă să înlocuiești din când în când obiectele mici. Exercită-ți creativitatea! Nu e nevoie să schimbi aspectul casei tale în fiecare zi, însă poți modifica obiectele mici, ornamentale, cel puțin o dată pe lună. Lasă-te inspirat de pozele pe care le-am prezentat în articol, cu siguranță vei identifica cel puțin câteva decorațiuni care se vor potrivi de minune în căminul tău!

 

Te invităm la magazinul Ambiance Deco, situat în Piața Revoluției, nr. 5, Baia Mare, luni – vineri între orele 9.00 – 19.00 (sambătă 9.00 – 13.00) sau pe pagina de Facebook „ambiancedecobaiamare”, pentru a descoperi cele mai noi idei pentru cadouri și decorațiuni. Ne poți contacta și la numărul de telefon 0362.807.296 și îți vom oferi cu mare drag multe alte sfaturi și recomandări pentru amenajarea casei tale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.