Advertorial: Magazinul Nordex s-a mutat în casă nouă!

Nordex Baia Mare, dealer de produse profesionale, motounelte,  scule electrice şi de mână, dar şi utilaje pentru casă şi grădină, s-a mutat recent într-un nou spaţiu – mai modern şi mai aerisit, construit pe două nivele.

Vino la noul showroom Nordex și achiziționează cele mai bune produse pentru casă și grădinărit, de la brand-uri de top din domeniu! Hecht, Bosch, Makita, Stanley. FF Grup, Benman și DeWalt sunt doar câteva dintre firmele de încredere pe care le puteți găsi la noul showroom Nordex.

De asemenea, un brand reprezentativ pentru noul magazin Nordex este HECHT, producător ceh de utilaje pentru casă şi grădină,aflat într-o continuă expansiune. Acestui brand îi este dedicat un spaţiu de 350 de metri pătraţi, aproximativ jumătate din suprafaţa totală.

Iar dacă ești pasionat de atv-uri, trotinete electrice și buggy-uri, să știi că le poți găsi și pe acestea.

Prin noul magazin deschis, Nordex îşi propune să ofere soluţii complete şi corecte pentru utilizatorii fizici şi industriali din Maramureş şi din ţară, punându-le acestora la dispoziţie un număr impresionant de produse, pe stoc, direct din depozit.     

Consultanța, montajul și punerea în funcțiune sunt gratuite! De asemenea, se oferă 3 ani garanție pentru persoanele fizice.

Te invităm să descopere noul spaţiu NORDEX, de pe strada Vasile Lucaciu, numărul 163, lângă Naturlich. Aici poţi beneficia şi de service la produsele achiziţionate, iar toate utilajele au o garanţie de 3 ani.

Nordex – soluții complete pentru aplicația ta!

Contact: Tel.: 0262.211.377

E-mail: contact@nordex.ro

Web: Facebook https://www.facebook.com/nordexsrl/ sau pe https://www.nordex.ro, unde poți urmări online cele mai atractive oferte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.