ADVERTORIAL: CASELE DE MARCAT DE LA VLAROX FISCAL ASIGURĂ SUCCESUL AFACERII TALE

 

Orice afacere de succes are nevoie, pe lângă ingredientele principale – inovație și viziune , management eficient și personal bine pregătit – de aparatură care să ușureze munca angajaților și să ofere eficacitate maximă în procesul de vânzare. Casele de marcat oferite de Vlarox Fiscal vor ușura munca tuturor celor implicați în afacerea ta, astfel că vei scăpa de o grijă importantă. Pentru a vă face misiunea mult mai ușoară, vă oferim și consultanță gratuită înainte de achiziționare, iar livrarea nu va fi o problemă – e gratuită!
În funcție de afacerea pe care o manageriezi, îți recomandăm una dintre următoarele case de marcat:


A100-S

Casă de marcat portabilă, cu alimentare din acumulato și jurnal electronic
Autonomia la o încărcare este foarte mare , deci recomandăm această casă de marcat oriunde este nevoie de emiterea bonului fiscal în lipsa alimentării de la rețea. Poate emite până la 50.000 linii de bon fiscal la o încărcare.
Diferența între modelul A100-S și modelul A100-01 constă în faptul că modelul A100-S beneficiază de mecanismul “easy load” care ușurează la maxim modul de încărcare a hârtiei.
O altă diferență remarcabilă la modelul A100-S, o face acumulatorul cu Li-Ion de 7,4V/1600 mah, un acumulator extrem de performant și de lungă durată.

 

Activa Royal EJ

Casă de marcat cu jurnal electronic Activa Royal EJ
APARAT DE MARCAT cu Jurnal Electronic și Imprimantă termică EASY-LOAD, Afișaj alfanumeric 2 rânduri luminat, 3xRs232, 1xUSB, Permite programarea CIF client, Text liber preprogramat sau nu în timpul vânzării. Afișaj client încorporat.
Permite folosirea ca imprimanta fiscală împreună cu diverse aplicații software
RECOMANDAT PENTRU:
• magazine și restaurante, hoteluri, birouri;
• unităti comerciale și depozite aflate în spațiu deschis;
• unităti fără rețea de alimentare cu energie electrică

 

Daisy Expert

Casă de marcat Daisy Expert – 2 role
Daisy Expert este o casă de marcat cu un design modern și compact, are o greutate de numai 495 g și dimensiuni cât ale unui calculator de buzunar, cititor SD card încorporat și se poate conecta la PC pentru a funcționa ca Imprimantă Fiscală, cititor coduri de bare sau la un cântar electronic. Casă de marcat funcționează cu 2 role de hârtie termică, rolă pentru BON Client și a două rolă pentru Jurnalul casei de marcat.
Este destinată magazinelor mici și mijlocii, standurilor de piață, chiar și expedierilor la domiciliu, târgurilor și expozițiilor (în variantă cu acumulator).

 

DATECS DP-25 BT


Funcțiunile casei de marcat DATECS DP 25BT respectă cerințele centrelor de relații cu clienții și ale departamentelor financiar contabile din magazine, supermarket-uri, farmacii, restaurante sau alte tipuri de unități comerciale.
Datecs DP 25BT se poate conecta prin Bluetooth la PC, iphone, ipod, iPad, iPad Mini, Android. Distanță de conectare până la 7 metri.
Casă de marcat recomandată pentru magazine, farmacii, restaurante, alte unități comerciale

 

DATECS DP-45 BT


Funcțiunile casei de marcat portabile DATECS DP 45BT respectă cerințele centrelor de relații cu clienții și ale departamentelor financiar contabile din magazine, supermarket-uri, farmacii, restaurante sau alte tipuri de unități comerciale.
– Număr maxim articole: până la 2500 în regim magazin sau restaurant
– Denumire articol: până la 22 caractere
– Număr casieri: până la 30, dintre care 8 pot lucra simultan
– Număr maxim de vânzări pe un bon: până la 118 vânzări
DATECS MP-55B


Datecs MP-55B este o casă de marcat ce se pretează magazinelor cu număr de vânzări reduse: bijuterii, saloane de înfrumusețare, restaurante mici, magazine cu articole de lux și alte tipuri de forme de comerț.
Posibilitățile sale tehnice și operative îi permit să poată fi utilizat în regim autonom sau conectată cu un PC. Este în conformitate cu cerințele legislative în România.
Casa de marcat Datecs MP-55B este o casă de marcat dotată cu acumulator, imprimantă termică și jurnal electronic.
Opțional, casa de marcat poate fi conectată prin cablu la un POS bancar Ingenic

 

Acum aveți posibilitatea de a comanda online produsele comercializate de Vlarox Fiscal . Pe website-ul nostru www.vlarox.ro găsiți toată gama de echipamente fiscale, case de marcat fiscale, cântare electronice, sisteme POS, imprimante termice fiscale, cititoare de coduri de bare, sertare pentru bani. accesorii și consumabile. Comandă acum !
http://www.vlarox.ro/

Contact:
• Baia Mare: Str. Nicolae Bălcescu Nr. 30, tel. 0752.698.219 / 0730.586.462
• NOU – Sighetu Marmației: Str. Corneliu Coposu, nr.3 (lângă Finanțe), tel. 0799.404.005
• Facebook: https://www.facebook.com/vlaroxfiscal
E-mail: tehnic@vlarox.ro
office@vlarox.ro
vlarox.fiscal@gmail.com

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.